Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezt kivételesen minden kommentár nélkül osztjuk meg:

Budapest, 2017. november 5., vasárnap (OS) – Közlemény Gulyás Gergely nyilatkozatára

A Magyar Iszlám Közösség mély megdöbbenéssel és felháborodással olvasta Gulyás Gergely képviselő úr nyilatkozatát, mely szerint nem lesznek mecsetek Magyarországon!

A Képviselő szembe megy Magyarország Alkotmányával, az emberi jogokkal és a nemzetközi normákkal. Több éve saját bőrünkön tapasztaljuk az iszlamofóbiát, s sajnálatosnak tartjuk, hogy eddig jórészt sem a hazai politika, sem más egyházak képviselői nem álltak ki a minket érintő nyilatkozatok ellen!

Több mint nyolcvan évvel ezelőtt a nácik is igy kezdték a Holokausztot, s az iszlamofóbia vezetett a boszniai tizezrek lemészárlásához. Magyarországon túlnyomó többségben egy békés muszlim közösség él, komoly történelmi hagyományokkal, akár az árpádházi muszlimokra, akár a több ezer Első Világháborús bosnyák muszlimokra gondolunk.

Lebontatják Germanus Gyula szobrát? Jön számunkra a megkülönböztető jelzés felvarrása ruháinkra? Az ilyen beszédek egy felelős politikus részéről nem elfogadható! Mert ezután a száműzetés várhat ránk. Az ilyen nyilatkozatok felidézik Magyarország legsötétebb korszakát, a Vészkorszakot.

Elvárjuk nyilatkozata vissza vonását és a bocsánatkérését, betudva annak, hogy a választások közeledtével a muszlim kártyát használják a választóik megnyerésére! Mi nem vagyunk “migránsok”, hanem ez a Hazánk!
Kiadó: Magyar Iszlám Közösség


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: