Jobbikos szabadcsapatok gyalázták meg Horn Gyula emlékművét – videó (csak erős idegzetűeknek)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Szégyen és gyalázat. Ez volna hát a nagy néppártosodás. Ez volna a Jobbik ajánlata a baloldali szavazóknak? Sötét lelkű ostobák vagytok nem mások!

A Jobbikhoz köthető Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom nevű gittegylet, melyet a Jobbik alelnöke Toroczkai László alapított 2001-ben, hajtotta végre azt a gyalázatos akciót a volt miniszterelnök XIII. kerületi emlékműve ellen, amely felett jó érzésű ember nem hunyhat szemet.

A jobbikos érzelmű szabadcsapatok mindenszentek előtt egy nappal hajtották végre akciójukat a meggyalázva ezzel a legendás és az újkori történelem talán legnagyobb formátumú államférfijának emlékét.

Mit több büszkén hencegnek tettükkel. Saját weboldalukon így számolnak be “hőstettükről”:

Mi pedig úgy gondoljuk, sehol nincs helye ennek a szobornak, ezért fekete lepellel borítottuk be, emellett pedig gondoskodtunk róla, hogy mindenki tudja, ki is lapul a sötét vászon alatt.

Apróságnak tűnik ez talán, de hányan tesznek akár csak ennyit? Reméljük minél többen! 

Mi több gyalázkodó videót is készítettek. Felhívnánk a figyelmet a videó alatti dalszövegre:

Mióta, világ a világ üldözték és gyilkolták,

Hazug az ő összes szavuk, bűnös minden gondolatuk.

Űzzük ki őket gyönyörű hazánkból,

Űzzük ki őket Európából,

Űzzük ki őket az egész világból,

Meglátod akkor boldogok leszünk.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük