Gyurcsányék lenyúlták az MSZP-t. Erre építenek most kampányt


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Rendkívül izgalmas mozgások vannak most az ellenzéki oldalon.

A Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció hadba vonult a határon túli magyarok szavazati jogával szemben. Bár tény, legitim vita az a társadalomban, hogy akik nem itthon fizetnek adót és a döntéseik következménye nem terjed ki rájuk szavazhassanak-e itthon. Ennek a vitának kinyitása miatt nem is kárhoztatjuk Gyurcsány pártját.

Azonban nem az nem kóser, ha ehhez a kampányhoz és a demokrata szavazók adatbázisba való gyűjtéséhez (mert legyen világos a DK aláírásgyűjtésének közjogi következménye nincsen, a DK követelését aláírók csak ahhoz járulnak hozzá, hogy adataikat a DK kezelhesse: Önmagában ez sem gond) lopott szellemi termékeket használnak fel.

Márpedig a Gyucsány facebook oldalon megjelent DK kampányfilm nem más mint az MSZP 2006-os kampányfilmje.

Olyan pofátlan lenyúlás ez, amilyet régen látott a magyar internet. A DK nemes egyszerűséggel legvágta a választási szpot végét és a saját logóját biggyesztette a végére. Sokkal de sokkal korrektebb eljárás lett volna, ha odabiggyesztik a videóra, hogy ez az MSZP korábbi kampányfilmje, de ugye nehogy már ki kelljen írni azt, hogy MSZP.Itt látható az MSZP eredeti filmje:

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük