Gyurcsányék lenyúlták az MSZP-t. Erre építenek most kampányt


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Rendkívül izgalmas mozgások vannak most az ellenzéki oldalon.

A Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció hadba vonult a határon túli magyarok szavazati jogával szemben. Bár tény, legitim vita az a társadalomban, hogy akik nem itthon fizetnek adót és a döntéseik következménye nem terjed ki rájuk szavazhassanak-e itthon. Ennek a vitának kinyitása miatt nem is kárhoztatjuk Gyurcsány pártját.

Azonban nem az nem kóser, ha ehhez a kampányhoz és a demokrata szavazók adatbázisba való gyűjtéséhez (mert legyen világos a DK aláírásgyűjtésének közjogi következménye nincsen, a DK követelését aláírók csak ahhoz járulnak hozzá, hogy adataikat a DK kezelhesse: Önmagában ez sem gond) lopott szellemi termékeket használnak fel.

Márpedig a Gyucsány facebook oldalon megjelent DK kampányfilm nem más mint az MSZP 2006-os kampányfilmje.

Olyan pofátlan lenyúlás ez, amilyet régen látott a magyar internet. A DK nemes egyszerűséggel legvágta a választási szpot végét és a saját logóját biggyesztette a végére. Sokkal de sokkal korrektebb eljárás lett volna, ha odabiggyesztik a videóra, hogy ez az MSZP korábbi kampányfilmje, de ugye nehogy már ki kelljen írni azt, hogy MSZP.

Itt látható az MSZP eredeti filmje:

 A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük