A kép illusztráció
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Aljas és felháborító dolog folyik egy nagyváros kórházában.

Egy olyan történetről számolunk be, ahol egészen bizonyosan olyan súlyos szakszerűtlenség és nemtörődömség történt, amely már bíróságért kiállt.

Csak itt emberek életéről van szó. Persze ne csodálkozzunk, hiszen a legjobbjaink külföldön dolgoznak és természetesen kórház is előbb épül Vietnamban magyar pénzből, mint itthon felvegyenek 2 új orvost bárhová.

 

,,33 éves, 27 hetes terhes feleségemnél 2017.10.29.-én hirtelen kialakult nehézlégzés, szapora szívműködés érzés, mellkasi panaszok léptek fel. Ügyelet otthonában EKG-t készített, EKG-n szívizom vérellátási zavarára utaló EKG eltéréseket rögzítettek.

Honvéd Kórház sürgősségijén tüdőembóliára utaló laboreltérést, szívultrahang eltérést, emelkedett jobb kamrai nyomást találtak.

Véralvadásgátló injekciós kezelést további kivizsgálást javasoltak és a Margit Kórházba szállíttatták. A Margit Kórházban a tüdőembólia diagnózisát sugárterhelés mellett, mellkasi CT-vel akarták igazolni. Ebbe a vizsgálatba a feleségem terhessége miatt nem egyezett bele. Az MRI vizsgálatot – ami sugárterhelést nem ad – nem ajánlották fel.

Azt mondták, hogy véralvadásgátló kezelést a mellkas CT elvégzéséig nem adnak. Életmentő véralvadásgátló injekcióra javaslatot nem adtak.

Terápiás javaslat nélkül (gyógyszerek, vérnyomáscsökkentők, szívritmusszabályzó, véralvadásgátló preventív dózisban) feleségem kérésére otthonába bocsájtották.Előzőleg a megfigyelést biztosító őrzőből a főorvos kérésére kirakták. Orvos férje (én) teljes árban, 10 napra 10 ezer forintért vásárolt véralvadásgátló injekciókat és adom őket preventív dózisban.

Kontroll laborokat távozása előtt vették le, de ezek eredménye nem derült ki. A kezelőorvosok azóta nem elérhetőek.” – jelent meg az írás a Kórházi Sztorik oldalán.
 

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: