Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

E-mailben kaptuk olvasónktól az azóta több internetes portálon megjelent szörnyűséget:

Tisztelt BalraMagyar!

Egy ismerősömtől kaptam az alábbi üzenetet, melyet megosztanék Önökkel, hogy tudják, itt tart az ország!

Egy “kivándorolt” nővér vagyok, az a sokat szidott hűtlen fajta.

A kép, amit jelen e-mailemben csatolva küldök Önöknek, szintén kórházi étel, de nem a betegeké, hanem a nővéreké… A képen KÉT (!!!) adag vadas látható, egy augusztusi vasárnapon egy kapta ebédre a két szolgálatban lévő volt kolléganőm.

Az étkezés árát természetesen levonják a fizetésükből, kötelező jelleggel, ha kíván az illető a munkahelyen étkezni, ha nem.

Sokszor én is elborzadva nézem a betegek ételeiről szóló képeket, és olvasom a kommenteket, amik legtöbbször arról szólnak, hogy a magyar egészségügyi intézményekben az étel íze, állaga, minősége, és a tálalása nem alkalmas beteg emberek táplálására. Ez sajnos így van, csak azt felejtik el sokan, hogy az egészségügy “szenvedő alanyai” nem csak a betegek. Ők hazamennek, átlagosan egy hét ápolási idő után, a családjuk normál esetben meleg húslevessel várja őket, és elfelejtik a borzalmas kosztot, amit napról napra eléjük tettek…

De mi a helyzet az ott dolgozókkal, akiknek ezzel a tápanyagmennyiséggel kellene minőségi munkát végezni? A nővérek nem egy hétig, hanem évekig, évtizedekig ezen a koszton élnek…“

Kérjük ossza meg Ön is a bejegyzést, hogy mindenki láthassa Orbánék hová juttatták az országot!

Az MSZP mindemellett petíciót indított a kórházi várólisták felszámolása érdekében és az embertelen körülmények ellen. A kezdeményezéshez eddig több ezren csatlakoztak alig egy nap leforgása alatt.

A kezdeményezést ide kattintva lehet aláírni.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: