Nem kellett sokat várni arra hogy Orbán Viktor kollégiumi szobatársának ismét egy hatalmas parasztság csússzon ki a fogai közül


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Sokat gondolkozunk azon, hogy a nagy népnemzeti Viktor miért nem csapja ez az udvartól, mint valami nemesúr!

Nos nyilván azért, amiért mindannyiunknak van retardált ismerőse. Vannak azok a futóbolondok akiket amúgy kedvelünk és ráhagyjuk a baromságaikat, mondván Ő ilyen Őt így szeretjük.

A probléma azzal van, ha te vagy Magyarország miniszterelnöke a hülye haverodból meg ifjúsági és sportminisztert csinálsz, később pedig EP képviselőt, mint ahogyan Orbán tette azt Deutsch Tamással.

Már az is vicces, hogy azt a minisztériumot, melyet később Gyurcsány Ferenc vezetett csupán csak azért találták ki, hogy Tomival lehessen valamit kezdeni és amelyet nem is vezetett mindaddig ameddig le nem diplomázott.

Na de mi az újjabb gyöngyszeme Viktor barátjának Tamásnak?

A 168 óra írásában jelent meg, hogy jóízűt buzizott Deutsch a Facebookon.

A mindig megkapóan szellemes Deutsch Tamásnak megint eszébe jutott valami ellenállhatatlan vicc, és legott közzé is tette a Facebookon, íme egy remekbe szabott, jóízű buzizás:

Hogy az európai parlamenti képviselő (!) Juhász Péter és Fekete-Győr András politikai nézeteltérésétől miképp jutott el a szexuális zaklatásig, az persze rejtély, de talán mindenkinek jobb, ha az is marad, pláne hogy még egy sírvaröhögős szmájli bepasszításására is maradt kedve és kapacitása.Mi csak annyit tennénk mindehhez, hogy

madarat tolláról, embert barátjáról

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük