Hihetetlen dolgot tett az ATV – migránsnak öltözött a riporterük, ami ezután történt elképzelhetetlen


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A csúcsra járatott kormányzati propaganda mindenhová eljut és mint a méreg fertőzi a magyar embereket.

A legalattomosabb kígyó módjára eljut mindenhová sikamlós testével a legkisebb faluba is a Mészáros-Habony médián keresztül. Részben ez az oka portálunk létezésének és ezért akarjuk felépíteni a legnagyobb ellenzéki információs csoportot (amit ezen a linken érhet el), hogy megállíthassuk a hazugsággyárat.

Nemrégiben számolt be többek között az ATV arról, hogy egy kis faluban Kömlőn a halottak napjára érkező megemlékezőket nézték migránsnak és a tömeghisztéria odáig fajult, hogy a polgármesternek kellett már közbelépnie.

 A televíziótársaság beszámolója szerint:A Az ellenzéki pártok szerint mindez a kormány gyűlöletkampánya miatt történhetett meg. A KDNP szerint pedig az ellenzéki média a felelős.

A nem éppen a menekültútvonal közelében fekvő Heves megyei településen mindenszentekkor tört ki némi pánik, amikor – az önkormányzat bejegyzése szerint – migránsokat láttak a faluban. A polgármester először megnyugtatta a lakosságot, majd péntek reggel túlzónak nevezte, hogy reszketés lett volna úrrá a településen. Végül a falu polgármestere azt mondta az ATV-nek: egyetlen asszony esett pánikba, mert menekültnek nézett néhány idegent.

Az ATV Híradója is elutazott Kömlőre, hogy végezzen egy szociológiai kísérletet: a riporter megpróbált menekültnek látszani, és sikerrel járt. A megszólított falubeliek többsége nem utasította el egyből az ismeretlen, fejkendős nőt, ám akad olyan is, aki egyből hátat fordított.


A faluközpont boltja előtt a nők először megrémültek, aztán amikor megtudták, hogy tévésekkel van dolguk, beszédesebbé váltak.Az asszonyok is azt mesélték: mindenszentekkor valóban nem volt nagy rémület a faluban, csak egy valaki keltette a pánikot. Aztán a kocsma előtt egy férfi úgy fogalmazott: „persze, hogy félünk. Akkor robbantanak, amikor akarnak”. A muszlimoktól tartó férfival azonban még a barátja sem értett egyet: „mennyit fizetnek neked ezért, hogy ilyen hülyeséget beszéljél?” – tette fel neki a kérdést.

A történtekért a DK, és az MSZP szerint is egyértelműen a kormány gyűlöletkampánya a felelős. A KDNP-s Hollik István ezzel szemben úgy véli: épp az ellenzéki médiumok keltenek pánikot azzal, hogy a kömlőihez hasonló ügyekkel foglalkoznak.

Egy biztos, ha ilyen műsorokat gyárt a jövőben az ATV mindenképp érdemes nézni azt.

A videót itt nézheti meg!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük