Hihetetlen dolgot tett az ATV – migránsnak öltözött a riporterük, ami ezután történt elképzelhetetlen


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

A csúcsra járatott kormányzati propaganda mindenhová eljut és mint a méreg fertőzi a magyar embereket.

A legalattomosabb kígyó módjára eljut mindenhová sikamlós testével a legkisebb faluba is a Mészáros-Habony médián keresztül. Részben ez az oka portálunk létezésének és ezért akarjuk felépíteni a legnagyobb ellenzéki információs csoportot (amit ezen a linken érhet el), hogy megállíthassuk a hazugsággyárat.

Nemrégiben számolt be többek között az ATV arról, hogy egy kis faluban Kömlőn a halottak napjára érkező megemlékezőket nézték migránsnak és a tömeghisztéria odáig fajult, hogy a polgármesternek kellett már közbelépnie.

 A televíziótársaság beszámolója szerint:A Az ellenzéki pártok szerint mindez a kormány gyűlöletkampánya miatt történhetett meg. A KDNP szerint pedig az ellenzéki média a felelős.

A nem éppen a menekültútvonal közelében fekvő Heves megyei településen mindenszentekkor tört ki némi pánik, amikor – az önkormányzat bejegyzése szerint – migránsokat láttak a faluban. A polgármester először megnyugtatta a lakosságot, majd péntek reggel túlzónak nevezte, hogy reszketés lett volna úrrá a településen. Végül a falu polgármestere azt mondta az ATV-nek: egyetlen asszony esett pánikba, mert menekültnek nézett néhány idegent.

Az ATV Híradója is elutazott Kömlőre, hogy végezzen egy szociológiai kísérletet: a riporter megpróbált menekültnek látszani, és sikerrel járt. A megszólított falubeliek többsége nem utasította el egyből az ismeretlen, fejkendős nőt, ám akad olyan is, aki egyből hátat fordított.


A faluközpont boltja előtt a nők először megrémültek, aztán amikor megtudták, hogy tévésekkel van dolguk, beszédesebbé váltak.

Az asszonyok is azt mesélték: mindenszentekkor valóban nem volt nagy rémület a faluban, csak egy valaki keltette a pánikot. Aztán a kocsma előtt egy férfi úgy fogalmazott: „persze, hogy félünk. Akkor robbantanak, amikor akarnak”. A muszlimoktól tartó férfival azonban még a barátja sem értett egyet: „mennyit fizetnek neked ezért, hogy ilyen hülyeséget beszéljél?” – tette fel neki a kérdést.













A történtekért a DK, és az MSZP szerint is egyértelműen a kormány gyűlöletkampánya a felelős. A KDNP-s Hollik István ezzel szemben úgy véli: épp az ellenzéki médiumok keltenek pánikot azzal, hogy a kömlőihez hasonló ügyekkel foglalkoznak.

Egy biztos, ha ilyen műsorokat gyárt a jövőben az ATV mindenképp érdemes nézni azt.

A videót itt nézheti meg!


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.



Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük