Botrányos videó került elő a Fidesz erős emberéről: kivégeztetné az ellenzéki politikusokat


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A gyűlöletkampány elindult!

A Fidesz egyetlen de egyetlen ígéretét tartotta be: forró ősz lesz. Sok minden volt már a magyar politikában, de ennyire még nem volt csúcsra jártatva a gyűlöletpropaganda. A Fidesznek úgy tűnik nem sikerül elfogadnia azt a tényt, hogy a választópolgárok többsége a pokolba kívánja őket.

Érthető a rettegés az elszámoltatástól és attól, hogy egyszer a törvény előtt kell felelniük mindazért, amit ezzel az országgal tettek. Ez a páni félelem generálja ezeket a szavakat úgy hiszem.

Azokat a szavakat többek között amit Putnok fideszes polgármestere mondott október 23.-i ÜNNEPI beszédében:

A középkori kivégzőeszköz, a guillotine (nyaktiló) alá valónak nevezte ellenzéki politikustársait Tamás Barnabás, a putnoki fideszes polgármester.

Tamás Barnabás minderről ráadásul az ünnepi beszédében szónokolt.

Az ATV Híradó felvétele:.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük