Botrányos videó került elő a Fidesz erős emberéről: kivégeztetné az ellenzéki politikusokat


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1

A gyűlöletkampány elindult!

A Fidesz egyetlen de egyetlen ígéretét tartotta be: forró ősz lesz. Sok minden volt már a magyar politikában, de ennyire még nem volt csúcsra jártatva a gyűlöletpropaganda. A Fidesznek úgy tűnik nem sikerül elfogadnia azt a tényt, hogy a választópolgárok többsége a pokolba kívánja őket.

Érthető a rettegés az elszámoltatástól és attól, hogy egyszer a törvény előtt kell felelniük mindazért, amit ezzel az országgal tettek. Ez a páni félelem generálja ezeket a szavakat úgy hiszem.Azokat a szavakat többek között amit Putnok fideszes polgármestere mondott október 23.-i ÜNNEPI beszédében:

A középkori kivégzőeszköz, a guillotine (nyaktiló) alá valónak nevezte ellenzéki politikustársait Tamás Barnabás, a putnoki fideszes polgármester.

Tamás Barnabás minderről ráadásul az ünnepi beszédében szónokolt.

Az ATV Híradó felvétele:

.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1
  • 1
    Share

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük