A teljes internet Putyinon röhög úgy beleállt a legnagyobb humoroldal


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Már egymillió kedvelés van azon a bejegyzésen, ami miatt nevetségessé vált Putyin, a poén azonban nem öncélú!

Méltó helyére került Vladimir “Védelmező” Putyin. A világ legnagyobb viccoldala egy egyébként elég elvont szóviccel tette nevetségessé az Orosz elnököt.

A 9gag instagram oldalán már több mint egymillióan kedvelték az a képet mely az orosz elnökről mintázott óvszert mutatja be. Mint a portál írja (e a Trump kampány orosz behatásaira utalva) It makes sex great again, vagyis újra naggyá tesszük a szexet.(Trump kampánymondata volt, hogy Make it America great again – vagyis újra naggyá tesszük Amerikát).

Put in vagyis húzd fel hirdeti a kondom. Mit is mondujuk, a kondom el van vetve:

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük