Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Sutyerák tervre készül a FIDESZ. A te zsebedben is kinyílik a bicska, ha megtudod Orbánék már megint hogy megszívatják a kisnyugdíjasokat.

E-mailben küldte egy olvasónk az alábbi nyílt levelet:

Viktor, VIKTOROM!!!! Már megint meg leptél. Miért? Nos, ma megjött a postás, hozta a nyugdíjamat, ami egy forinttal sem volt több mint eddig.

Tavaly decemberben okoztál egy kis meglepetést, azt találtad ki, hogy aki nyugdíja mellett dolgozik, annak nem kell a munkaviszonya után járó 0,5 %-os nyugdíj emelést saját magának kérni, beadni az igényt, majd ti szépen kiszámoljátok és megkülditek. Ez még jól is eset volna, ha nem azt a csodálatos dolgot találjátok ki, hogy aki eddig még soha nem kérte, az 2017. júliusában fogja megkapni az összes eddigi 0,5 %-ot. Aki pedig már kérte előző években, az 2017. októberében fogja megkapni egy összegben utólag. Már akkor gratuláltam neked, milyen jól kitaláltad te és a kis csapatod. Használjátok, 7 illetve 10 hónapig a pénzünket kamatmentesen.

De arra nem gondoltam, hogy veszitek a bátorságot, és nem fizetitek ki az általatok megállapított időpontban, na, ez volt számomra a meglepi, a pofátlanság magas foka. A Kolléganőmnek júliusban kellett volna megkapnia, de nem kapta meg. Telefonált a Nyugdíj folyósítónak, ahol azt mondták neki, hogy még hozzá se fogtak a pénze kiszámolásának. Október van, még nem kapott semmit. Nekem, ahogy fent írtam most kellett volna megkapnom, de én sem kaptam semmit. Holnap én is telefonálok a Nyufi-nak. Gondolom a válasz hasonló lesz, mint amit a Kolléganőm kapott.

VIKTOROM, hát így számíthatnak rád a nyugdíjasok? Remélem, ezek után te nem számítasz ránk! De ha mégis, akkor fel kell, homályosítsalak, nem fogunk rád szavazni. 8 éve se tettük 4 éve se, és most se fogok rád szavazni az tuti. Kérlek, ne küldj nekem semmilyen agitáló levelet, kár a pénzért, inkább küld el a nyugdíjamat, ami jár. Nem kiváltságot kérek, nem is emelést, amit egyébként szintén megígértél, hanem az kérem, ami jár.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: