Orbánék sunyi tervéről rántotta le a leplett egy budapesti nyugdíjas – döbbenetes sorok következnek


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Sutyerák tervre készül a FIDESZ. A te zsebedben is kinyílik a bicska, ha megtudod Orbánék már megint hogy megszívatják a kisnyugdíjasokat.

E-mailben küldte egy olvasónk az alábbi nyílt levelet:

Viktor, VIKTOROM!!!! Már megint meg leptél. Miért? Nos, ma megjött a postás, hozta a nyugdíjamat, ami egy forinttal sem volt több mint eddig.

Tavaly decemberben okoztál egy kis meglepetést, azt találtad ki, hogy aki nyugdíja mellett dolgozik, annak nem kell a munkaviszonya után járó 0,5 %-os nyugdíj emelést saját magának kérni, beadni az igényt, majd ti szépen kiszámoljátok és megkülditek. Ez még jól is eset volna, ha nem azt a csodálatos dolgot találjátok ki, hogy aki eddig még soha nem kérte, az 2017. júliusában fogja megkapni az összes eddigi 0,5 %-ot. Aki pedig már kérte előző években, az 2017. októberében fogja megkapni egy összegben utólag. Már akkor gratuláltam neked, milyen jól kitaláltad te és a kis csapatod. Használjátok, 7 illetve 10 hónapig a pénzünket kamatmentesen.

De arra nem gondoltam, hogy veszitek a bátorságot, és nem fizetitek ki az általatok megállapított időpontban, na, ez volt számomra a meglepi, a pofátlanság magas foka. A Kolléganőmnek júliusban kellett volna megkapnia, de nem kapta meg. Telefonált a Nyugdíj folyósítónak, ahol azt mondták neki, hogy még hozzá se fogtak a pénze kiszámolásának. Október van, még nem kapott semmit. Nekem, ahogy fent írtam most kellett volna megkapnom, de én sem kaptam semmit. Holnap én is telefonálok a Nyufi-nak. Gondolom a válasz hasonló lesz, mint amit a Kolléganőm kapott.

VIKTOROM, hát így számíthatnak rád a nyugdíjasok? Remélem, ezek után te nem számítasz ránk! De ha mégis, akkor fel kell, homályosítsalak, nem fogunk rád szavazni. 8 éve se tettük 4 éve se, és most se fogok rád szavazni az tuti. Kérlek, ne küldj nekem semmilyen agitáló levelet, kár a pénzért, inkább küld el a nyugdíjamat, ami jár. Nem kiváltságot kérek, nem is emelést, amit egyébként szintén megígértél, hanem az kérem, ami jár.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük