Orbánék sunyi tervéről rántotta le a leplett egy budapesti nyugdíjas – döbbenetes sorok következnek


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 429

Sutyerák tervre készül a FIDESZ. A te zsebedben is kinyílik a bicska, ha megtudod Orbánék már megint hogy megszívatják a kisnyugdíjasokat.

E-mailben küldte egy olvasónk az alábbi nyílt levelet:

Viktor, VIKTOROM!!!! Már megint meg leptél. Miért? Nos, ma megjött a postás, hozta a nyugdíjamat, ami egy forinttal sem volt több mint eddig.Tavaly decemberben okoztál egy kis meglepetést, azt találtad ki, hogy aki nyugdíja mellett dolgozik, annak nem kell a munkaviszonya után járó 0,5 %-os nyugdíj emelést saját magának kérni, beadni az igényt, majd ti szépen kiszámoljátok és megkülditek. Ez még jól is eset volna, ha nem azt a csodálatos dolgot találjátok ki, hogy aki eddig még soha nem kérte, az 2017. júliusában fogja megkapni az összes eddigi 0,5 %-ot. Aki pedig már kérte előző években, az 2017. októberében fogja megkapni egy összegben utólag. Már akkor gratuláltam neked, milyen jól kitaláltad te és a kis csapatod. Használjátok, 7 illetve 10 hónapig a pénzünket kamatmentesen.

De arra nem gondoltam, hogy veszitek a bátorságot, és nem fizetitek ki az általatok megállapított időpontban, na, ez volt számomra a meglepi, a pofátlanság magas foka. A Kolléganőmnek júliusban kellett volna megkapnia, de nem kapta meg. Telefonált a Nyugdíj folyósítónak, ahol azt mondták neki, hogy még hozzá se fogtak a pénze kiszámolásának. Október van, még nem kapott semmit. Nekem, ahogy fent írtam most kellett volna megkapnom, de én sem kaptam semmit. Holnap én is telefonálok a Nyufi-nak. Gondolom a válasz hasonló lesz, mint amit a Kolléganőm kapott.

VIKTOROM, hát így számíthatnak rád a nyugdíjasok? Remélem, ezek után te nem számítasz ránk! De ha mégis, akkor fel kell, homályosítsalak, nem fogunk rád szavazni. 8 éve se tettük 4 éve se, és most se fogok rád szavazni az tuti. Kérlek, ne küldj nekem semmilyen agitáló levelet, kár a pénzért, inkább küld el a nyugdíjamat, ami jár. Nem kiváltságot kérek, nem is emelést, amit egyébként szintén megígértél, hanem az kérem, ami jár.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 429
  • 429
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük