Lendvai Ildikó: Hol marad a pedofília, a leányrablás, a pénzhamisítás és a drogkereskedelem?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Lendvai Ildikó ismét ütős bejegyzést tett közzé személyes oldalán.

Emlékezetes, hogy a napokban a jobboldal ismét megmutatta, hogy mennyit ér. Amint felmerült a találgatások szintjén egy ellenzéki miniszterelnök-jelölt a jobboldal máris elővette a legolcsóbb és legócskább hagyományait.Balázs Péter bár nem lesz a baloldal miniszterelnök jelöltje, abban a szent pillanatban, amint felröppent a neve azonnal meggyanúsították azzal hogy ügynök. Erre reagált Lendvai:

“Elszomorít ez a fantáziátlanság. Miután a sajtóban felmerült Balázs Péter mint esetleges miniszterelnökjelölt neve, a kormánybulvár Pesti Srácok azonnal fő címként tálalta: Balázs Péter ügynök volt! Ahhoz képest, hogy különböző pozíciókban már féltucatszor átvilágították, jobboldali kormányok alatt is. Fiúk, fiúk… Hát csak ennyire telt? És hol marad a pedofília, a leányrablás, a pénzhamisítás és a drogkereskedelem? Romlik a színvonal.”


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük