Lendvai Ildikó: Hol marad a pedofília, a leányrablás, a pénzhamisítás és a drogkereskedelem?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Lendvai Ildikó ismét ütős bejegyzést tett közzé személyes oldalán.

Emlékezetes, hogy a napokban a jobboldal ismét megmutatta, hogy mennyit ér. Amint felmerült a találgatások szintjén egy ellenzéki miniszterelnök-jelölt a jobboldal máris elővette a legolcsóbb és legócskább hagyományait.

Balázs Péter bár nem lesz a baloldal miniszterelnök jelöltje, abban a szent pillanatban, amint felröppent a neve azonnal meggyanúsították azzal hogy ügynök. Erre reagált Lendvai:

“Elszomorít ez a fantáziátlanság. Miután a sajtóban felmerült Balázs Péter mint esetleges miniszterelnökjelölt neve, a kormánybulvár Pesti Srácok azonnal fő címként tálalta: Balázs Péter ügynök volt! Ahhoz képest, hogy különböző pozíciókban már féltucatszor átvilágították, jobboldali kormányok alatt is. Fiúk, fiúk… Hát csak ennyire telt? És hol marad a pedofília, a leányrablás, a pénzhamisítás és a drogkereskedelem? Romlik a színvonal.”


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük