Felforr az agyvized, ha meghallod a Momentum legújabb húzását – ennél nyíltabban nem állhattak volna Orbán oldalára


????????????????????????????????????
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Sokak gondolták a Momentumot a jövő pártjának amikor a Nolimpia kampányba beálltak és összegyűjtöttek rekordszámú aláírást, azonban hamar jött a nagy kiábrándulás.

Sokak szerint a Momentum nem más mint a Fidesz fiókszervezete az ellenzéki oldalon, amely nem hivatott semmi másra mint arra, hogy zavart okozzanak. Sok vélemény szerint a Momentum egy ügyesen megmarketingelt kamupárt, mely csak arra hivatott hogy elvigyen néhány százalékot Orbán valódi demokrata ellenzékétől.

Nos bármelyik is legyen, vagy éppen egyiksem, a Momentum még csak kísérletet sem tesz arra, hogy rácáfoljon bármelyik állításra.

Nemrégiben kelt szárnyra az információ mely szerint Fekete-Győr András a Momentum elnöke mindenképpen Juhász Péter ellen kíván indulni az V. kerületben, amely mindenre jó csak arra nem, hogy bárki leválthassa Rogán Antal propagandaminisztert.

Most pedig a következő hírrel sasszézott be a Momentum a politikai szarkeverés színpadára:

Momentum: egyéni jelöltre is szavazhassanak a határon túli magyarok

Reagálta ezt Fekete-Győr  Gyurcsány Ferenc azon javaslatára, hogy a magyar állam vegye el a szavazati jogot a határon túliaktól.  – írja a 24.huA Momentum már programbemutatóján is beszélt a „nagyobb Magyarország” koncepciójáról, ami azt jelenti, hogy az összes magyar véleményét becsatornáznák a döntéshozásba. A választáson ezt úgy képzelnék el, hogy

  • külhoni magyarok számára külön választókörzeteket hoznának létre, így a listás szavazat mellett egyéni szavazathoz juttatnák a határon túli magyarokat,
  • a kivándorolt magyaroknak biztosítanák a levélben szavazás lehetőségét,
  • nemzetpolitikáért felelős tárca nélküli minisztert neveznének ki.

A megvalósítás terhe nem nyomja az 1-2 százalékra mért párt vállát, de legalább most már tudjuk, mit változtatnának a törvényeken ebben az ügyben.

Nagy meglepetés nincs: a levélben szavazó határon túliak szinte kivétel nélkül a Fidesz-KDNP-re szavaztak az előző országgyűlési választáson. Azok, akik kivándoroltak és nem szavazhatnak levélben pedig sokkal nagyobb arányban ellenzékiek.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük