Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Harangozó Tamás a Magyar Szocialista Párt politikusa elcsukló hangon szembesítette a Fideszt azzal az újabb aljassággal amire készülnek.

Ritkán van ilyen síri csend a kormánypárti padsorokban egy ellenzéki képviselő felszólalása közben.

Minden bizonnyal a fideszes honatyák sem értenek egyet azzal a salátatörvénnyel, amely megszünteti a családi házak esetében a kémények kötelező és úgynevezett sormunka keretében végzett ellenőrzését, vagyis a kéményseprők csak a lakók kifejezett kérésére mennek majd ki.

Harangozó a Sztárklikknek elmondta: a kormánypárti képviselők egyesével, szemüket lesütve kúsztak ki az ülésteremből a beszéde alatt.

A keddi szavazáson ugyanis másodszor is elfogadta az Országgyűlés azt a belügyi salátatörvényt, amelyet Áder János köztársasági elnök küldött vissza megfontolásra. 117 kormánypárti képviselő támogatta a törvény ismételt elfogadását, 58 ellenzéki pedig nemmel szavazott. A törvény értelmében 2018. január 1-jétől szűnik meg a kötelező ellenőrzés.

“Kinek lesz az jó, amikor magatehetetlen idős emberek, vagy éppen békésen szundikáló gyerekek fognak meghalni, ezen törvény miatt? Hogyan fognak a tükörbe nézni?” – kérdezte összekulcsolt kézzel, szinte könyörögve Harangozó Tamás a megkukult, nagyonmagyar kormánypárti képviselőket.

“Üzlet? Hatalom vagy mi? Segítsenek már! Hát ezekkel az érvekkel nem lehet vitatkozni. Még csak nem is mi mondjuk, hanem a szakma, és maga a fideszes köztársasági elnök is. Egyszerűen nem lehet indokot találni arra, hogy a törvényhozás megfontoltan – nem tudok mást mondani – aljas indokból, veszélyezteti emberek életét.”

Forrás: Sztárklikk

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: