Drámai beszédet tartott az MSZP politikusa a parlamentben: Hallják amit mondok?! Emberek fognak meghalni!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Harangozó Tamás a Magyar Szocialista Párt politikusa elcsukló hangon szembesítette a Fideszt azzal az újabb aljassággal amire készülnek.

Ritkán van ilyen síri csend a kormánypárti padsorokban egy ellenzéki képviselő felszólalása közben.

Minden bizonnyal a fideszes honatyák sem értenek egyet azzal a salátatörvénnyel, amely megszünteti a családi házak esetében a kémények kötelező és úgynevezett sormunka keretében végzett ellenőrzését, vagyis a kéményseprők csak a lakók kifejezett kérésére mennek majd ki.

Harangozó a Sztárklikknek elmondta: a kormánypárti képviselők egyesével, szemüket lesütve kúsztak ki az ülésteremből a beszéde alatt.

A keddi szavazáson ugyanis másodszor is elfogadta az Országgyűlés azt a belügyi salátatörvényt, amelyet Áder János köztársasági elnök küldött vissza megfontolásra. 117 kormánypárti képviselő támogatta a törvény ismételt elfogadását, 58 ellenzéki pedig nemmel szavazott. A törvény értelmében 2018. január 1-jétől szűnik meg a kötelező ellenőrzés.

“Kinek lesz az jó, amikor magatehetetlen idős emberek, vagy éppen békésen szundikáló gyerekek fognak meghalni, ezen törvény miatt? Hogyan fognak a tükörbe nézni?” – kérdezte összekulcsolt kézzel, szinte könyörögve Harangozó Tamás a megkukult, nagyonmagyar kormánypárti képviselőket.

“Üzlet? Hatalom vagy mi? Segítsenek már! Hát ezekkel az érvekkel nem lehet vitatkozni. Még csak nem is mi mondjuk, hanem a szakma, és maga a fideszes köztársasági elnök is. Egyszerűen nem lehet indokot találni arra, hogy a törvényhozás megfontoltan – nem tudok mást mondani – aljas indokból, veszélyezteti emberek életét.”Forrás: Sztárklikk

Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük