Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

És valljuk be őszintén teljesen jogosan.

Néhány nappal ezelőtt mi is beszámoltunk arról, hogy SEMJÉN ZSOLT A NŐK ELLENI SZEXUÁLIS ZAKLATÁS KAPCSÁN BEMUTATTA A LEGNAGYOBB SZARHÁZISÁGOT.

Semjén Zsolt a KDNP “főnöke” olcsó és ócska politikai aprópénzre váltotta a nők elleni szexuális zaklatások témáját.

Idézzük a HVG beszámolóját:

A NŐKET ÉRŐ ZAKLATÁSOK LEGJOBB ELLENSZERE A TÖMEGES ISZLÁM BEVÁNDORLÁS MEGFÉKEZÉSE

– mondta Semjén Zsolt a Magyar Nemzetnek, reagálva arra, hogy a közélet színpadára került az utóbbi időszak zaklatásainak ügyei.

Nem maradt adósa az MSZP

Semjén ne riogasson erőszakkal, mert a magyar lányok és nők inkább attól a KDNP-től félhetnek, melynek körmendi alpolgármestere éveken keresztül viszonyt folytatott kiskorú tanítványával.

A Fidesz-KDNP nem becsüli a nőket. A kormánypártok nem ismerik el, hogy létezik családon belüli erőszak. Több mint három éve nem hajlandók elfogadni a nőket és gyerekeket védő Isztambuli Egyezmény rendelkezéseit. Nem védte meg Semjén Zsolt azt a körmendi kislányt, akivel 56 éves, KDNP-s tanára folytatott éveken keresztül viszonyt. Nem tett semmit akkor sem, amikor a vak komondoros fideszes Balogh József összeverte az élettársát. A Fidesz és a „kereszténydemokraták” szó nélkül megtűrték soraik között a nőverőt.

Orbán helyettesének zalaegerszegi nyilatkozata beismerő vallomás: számukra a zaklatás és erőszak áldozatául váló emberek ügye érdektelen. Százezreket vesznek semmibe, hiszen ma Magyarországon a becslések szerint a 15 éven felüli nők 28 százaléka, azaz közel 1 millió 300 ezer nő válik élete során fizikai vagy szexuális erőszak valamely formájának áldozatává.

A hallgatás, a bagatellizálás, az áldozathibáztatás tilos! A zaklatás és a nemi erőszak ellen fel kell lépni a mindennapi életben és a politika szintjén is. Ezért nyújtottunk be határozati javaslatot és követeljük, hogy az Isztambuli Egyezményt azonnali hatállyal fogadja el az országgyűlés. – írja közleményében a baloldal vezető pártja az MSZP.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: