Az MSZP akkorát rúgott a KDNP-be, hogy csak nyekkent


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

És valljuk be őszintén teljesen jogosan.

Néhány nappal ezelőtt mi is beszámoltunk arról, hogy SEMJÉN ZSOLT A NŐK ELLENI SZEXUÁLIS ZAKLATÁS KAPCSÁN BEMUTATTA A LEGNAGYOBB SZARHÁZISÁGOT.

Semjén Zsolt a KDNP “főnöke” olcsó és ócska politikai aprópénzre váltotta a nők elleni szexuális zaklatások témáját.

Idézzük a HVG beszámolóját:

A NŐKET ÉRŐ ZAKLATÁSOK LEGJOBB ELLENSZERE A TÖMEGES ISZLÁM BEVÁNDORLÁS MEGFÉKEZÉSE

– mondta Semjén Zsolt a Magyar Nemzetnek, reagálva arra, hogy a közélet színpadára került az utóbbi időszak zaklatásainak ügyei.

Nem maradt adósa az MSZP

Semjén ne riogasson erőszakkal, mert a magyar lányok és nők inkább attól a KDNP-től félhetnek, melynek körmendi alpolgármestere éveken keresztül viszonyt folytatott kiskorú tanítványával.A Fidesz-KDNP nem becsüli a nőket. A kormánypártok nem ismerik el, hogy létezik családon belüli erőszak. Több mint három éve nem hajlandók elfogadni a nőket és gyerekeket védő Isztambuli Egyezmény rendelkezéseit. Nem védte meg Semjén Zsolt azt a körmendi kislányt, akivel 56 éves, KDNP-s tanára folytatott éveken keresztül viszonyt. Nem tett semmit akkor sem, amikor a vak komondoros fideszes Balogh József összeverte az élettársát. A Fidesz és a „kereszténydemokraták” szó nélkül megtűrték soraik között a nőverőt.

Orbán helyettesének zalaegerszegi nyilatkozata beismerő vallomás: számukra a zaklatás és erőszak áldozatául váló emberek ügye érdektelen. Százezreket vesznek semmibe, hiszen ma Magyarországon a becslések szerint a 15 éven felüli nők 28 százaléka, azaz közel 1 millió 300 ezer nő válik élete során fizikai vagy szexuális erőszak valamely formájának áldozatává.

A hallgatás, a bagatellizálás, az áldozathibáztatás tilos! A zaklatás és a nemi erőszak ellen fel kell lépni a mindennapi életben és a politika szintjén is. Ezért nyújtottunk be határozati javaslatot és követeljük, hogy az Isztambuli Egyezményt azonnali hatállyal fogadja el az országgyűlés. – írja közleményében a baloldal vezető pártja az MSZP.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük