2010. december 18. KDNP tisztújító elnökválasztás. Semjén Zsolt pártelnök. Sajtótájékoztató. Fotó: Reviczky Zsolt
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kár volt kinyitnia a száját.

Nos nézzük, mi a lehető legsunyibb leg szarházibb vélemény? Most napirendre kerültek a nőket ért szexuális zaklatások. Sorra bukkannak felszínre azok a mélyen elfojtott traumák, amelyeket úgy hiszem egy egészséges társadalomban ki kell beszélni, hogy megváltozhasson a közgondolkodás.

Nincs rendben, ha valaki hatalmi pozíciójától fogva visszaél bármely ember kiszolgáltatott helyzetével. Nincs rendben az, ha valakit a főnöke molesztál. Nem, nincs rendben az a seggrecsapás, amelyet sokan macsósnak gondolnak.

Mert egy nő életében igenis trauma a szexuális zaklatás. Napok óta napirenden van a Vígszínház volt főrendezőjének ügye. Bár a dologban igazságot tenni nem lehet hiszen amíg Sárodsi Lilla A-t állít addig Marton László B-t. Tanú nincsen, az ügy pedig elévült.Az, hogy kinek van igaza talán sosem fog kiderülni. az ügy mégis fontos.

Mert nem a konkrét személyek az izgalmasak a dologban, bár tény hatalmas emberi tragédiák húzódnak a felszín alatt. A lényeg mégis az, hogy megálljt tudjunk parancsolni a szexuális zaklatásnak.

Ebben a környezetben volt képes Semjén Zsolt a KDNP “főnöke” olcsó és ócska politikai aprópénzre váltani ezt a komoly és fontos témát.

Idézzük a HVG beszámolóját:

A nőket érő zaklatások legjobb ellenszere a tömeges iszlám bevándorlás megfékezése

– mondta Semjén Zsolt a Magyar Nemzetnek.

Véleményem szerint ez nettó szarháziság! Migránsozni egy komoly és fontos társadalmi kérdésben ez tényleg a legszemétládább dolog. Látszik, ezeket semmi nem érdekli, csak a pillanat uralása.

“Az a helyzet, hogy ezek [a zaklatási ügyek] el fognak törpülni amellett, amikor majd iszlám tömegek lesznek itt és arról, hogy mi a nők helyzete a saria árnyékában, az iszlám világban, arról érdemes megkérdezni azokat a nem muszlim nőket, akik iszlám környezetben élnek” – mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes egy zalaegerszegi fórum után a Magyar Nemzetnek.

“Tehát ha a nőket az erőszaktól meg akarjuk védeni és azt akarjuk, hogy egy nő nőként élhessen, és járhasson miniszoknyában, kendő nélkül és szabadon élhessen mint nő, akkor a legfontosabb dolog az, hogy a migrációt megállítsuk és ne engedjük azt, hogy a tömeges iszlám következtében a saria árnyékában és fenyegetésében kelljen élnie a nőknek. Ezért minden hölgyet arra kérek, hogy azt gondolja meg, hogy ha ő szabadon, nőként akar élni, akkor most az a legfontosabb, hogy illegális migráció ne fenyegesse őket” – fejtegette tovább.

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: