Semjén Zsolt a nők elleni szexuális zaklatás kapcsán bemutatta a legnagyobb szarháziságot


2010. december 18. KDNP tisztújító elnökválasztás. Semjén Zsolt pártelnök. Sajtótájékoztató. Fotó: Reviczky Zsolt
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Kár volt kinyitnia a száját.

Nos nézzük, mi a lehető legsunyibb leg szarházibb vélemény? Most napirendre kerültek a nőket ért szexuális zaklatások. Sorra bukkannak felszínre azok a mélyen elfojtott traumák, amelyeket úgy hiszem egy egészséges társadalomban ki kell beszélni, hogy megváltozhasson a közgondolkodás.

Nincs rendben, ha valaki hatalmi pozíciójától fogva visszaél bármely ember kiszolgáltatott helyzetével. Nincs rendben az, ha valakit a főnöke molesztál. Nem, nincs rendben az a seggrecsapás, amelyet sokan macsósnak gondolnak.

Mert egy nő életében igenis trauma a szexuális zaklatás. Napok óta napirenden van a Vígszínház volt főrendezőjének ügye. Bár a dologban igazságot tenni nem lehet hiszen amíg Sárodsi Lilla A-t állít addig Marton László B-t. Tanú nincsen, az ügy pedig elévült.Az, hogy kinek van igaza talán sosem fog kiderülni. az ügy mégis fontos.

Mert nem a konkrét személyek az izgalmasak a dologban, bár tény hatalmas emberi tragédiák húzódnak a felszín alatt. A lényeg mégis az, hogy megálljt tudjunk parancsolni a szexuális zaklatásnak.

Ebben a környezetben volt képes Semjén Zsolt a KDNP “főnöke” olcsó és ócska politikai aprópénzre váltani ezt a komoly és fontos témát.Idézzük a HVG beszámolóját:

A nőket érő zaklatások legjobb ellenszere a tömeges iszlám bevándorlás megfékezése

– mondta Semjén Zsolt a Magyar Nemzetnek.

Véleményem szerint ez nettó szarháziság! Migránsozni egy komoly és fontos társadalmi kérdésben ez tényleg a legszemétládább dolog. Látszik, ezeket semmi nem érdekli, csak a pillanat uralása.

“Az a helyzet, hogy ezek [a zaklatási ügyek] el fognak törpülni amellett, amikor majd iszlám tömegek lesznek itt és arról, hogy mi a nők helyzete a saria árnyékában, az iszlám világban, arról érdemes megkérdezni azokat a nem muszlim nőket, akik iszlám környezetben élnek” – mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes egy zalaegerszegi fórum után a Magyar Nemzetnek.

“Tehát ha a nőket az erőszaktól meg akarjuk védeni és azt akarjuk, hogy egy nő nőként élhessen, és járhasson miniszoknyában, kendő nélkül és szabadon élhessen mint nő, akkor a legfontosabb dolog az, hogy a migrációt megállítsuk és ne engedjük azt, hogy a tömeges iszlám következtében a saria árnyékában és fenyegetésében kelljen élnie a nőknek. Ezért minden hölgyet arra kérek, hogy azt gondolja meg, hogy ha ő szabadon, nőként akar élni, akkor most az a legfontosabb, hogy illegális migráció ne fenyegesse őket” – fejtegette tovább.

 

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük