Megmutatjuk honnan jöttek a mai Orbán-beszéd tapsolói


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Sokan keményebb fellépést várnak a kormánytól.

Ennek szellemében keményen fel is léptek azok, a miniszterelnököt tapsoló Fidesz-szimpatizánsok – akiket buszokkal hoztak fel Budapestre.

“Keményebb fellépést, de hová? A buszokra amivel visznek tapsolni a Fidesz rendezvényekre?” tartotta a régi pesti vicc, ami nem is annyira vicc, ha valaki végignézi azokat a képsorokat, amelyeket a HírTV készített az Andrássy útról.

“Orbán Viktor miniszterelnök a Terror Háznál tart beszédet október 23-án. Tudósítónk képein az látszik, hogy buszokkal hozták az embereket, köztük a Felcsút (Puskás Akadémia), valamint a dunaújvárosi kézilabdacsapat (Dunaújvárosi Kohász KA) klubbuszával.” – írja a fényképeket közzétevő csatorna.

 

Egy szó mint száz, Orbán szólt a nemzethez, a felbuszoztatott tapsikolók meg tapsikoltak nekik. Ismét egy szép nemzeti ünnepet rittyentett a kormány nekünk.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük