Megmutatjuk honnan jöttek a mai Orbán-beszéd tapsolói


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Sokan keményebb fellépést várnak a kormánytól.

Ennek szellemében keményen fel is léptek azok, a miniszterelnököt tapsoló Fidesz-szimpatizánsok – akiket buszokkal hoztak fel Budapestre.

“Keményebb fellépést, de hová? A buszokra amivel visznek tapsolni a Fidesz rendezvényekre?” tartotta a régi pesti vicc, ami nem is annyira vicc, ha valaki végignézi azokat a képsorokat, amelyeket a HírTV készített az Andrássy útról.

“Orbán Viktor miniszterelnök a Terror Háznál tart beszédet október 23-án. Tudósítónk képein az látszik, hogy buszokkal hozták az embereket, köztük a Felcsút (Puskás Akadémia), valamint a dunaújvárosi kézilabdacsapat (Dunaújvárosi Kohász KA) klubbuszával.” – írja a fényképeket közzétevő csatorna.

 

Egy szó mint száz, Orbán szólt a nemzethez, a felbuszoztatott tapsikolók meg tapsikoltak nekik. Ismét egy szép nemzeti ünnepet rittyentett a kormány nekünk.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük