Megint felbőszült csürhe módjára viselkedtek az Orbán-beszéd hallgatói (videóval)


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Verekedés, rugdosódás, kommunistázás. Ismét az utcán ünnepelt a jobboldal.

Elöljáróban leszögezzük, nem általánosítunk. Nem minden Fidesz-szimpatizáns viselkedett alpári módon az idei NEMZETI ünnepen. Sőt. Azonban feltennénk egy költői kérdést. Miért van az, hogy mindig, minden alkalommal balhé van a jobboldal tüntetésein?

Egy nemzeti kormánynak a nemzetet kellene képviselnie nem pedig megosztani azt. Miért van az, hogy ameddig a baloldal méltósággal tudja ünnepelni a nemzeti ünnepeket, miközben a jobboldal rendezvényein újságírókat rugdosnak meg, vernek össze?

Az idei október 23-ára Budapestre buszoztatott jobboldali szimpatizánsok közül egyesek megtámadták a 24.hu újságíróját.

Egy idős hölgy és egy férfi megtámadta a 24.hu egyik videós újságíróját Orbán Viktor miniszterelnök beszéde után. Közben az Oktogonnál elállták a villamos útját. – számol be az incidensről a 24.hu

Újabb nemzeti ünnep kerül be a gyalázatos ünnepek listájára. Mikor lesz már végre béke a nemzeti ünnepeken. Mikor lehet végre újra kisgyermekekkel kimenni egy államfő beszédére. Mikor múlik el ez a megosztottság?


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük