Megint felbőszült csürhe módjára viselkedtek az Orbán-beszéd hallgatói (videóval)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Verekedés, rugdosódás, kommunistázás. Ismét az utcán ünnepelt a jobboldal.

Elöljáróban leszögezzük, nem általánosítunk. Nem minden Fidesz-szimpatizáns viselkedett alpári módon az idei NEMZETI ünnepen. Sőt. Azonban feltennénk egy költői kérdést. Miért van az, hogy mindig, minden alkalommal balhé van a jobboldal tüntetésein?

Egy nemzeti kormánynak a nemzetet kellene képviselnie nem pedig megosztani azt. Miért van az, hogy ameddig a baloldal méltósággal tudja ünnepelni a nemzeti ünnepeket, miközben a jobboldal rendezvényein újságírókat rugdosnak meg, vernek össze?

Az idei október 23-ára Budapestre buszoztatott jobboldali szimpatizánsok közül egyesek megtámadták a 24.hu újságíróját.

Egy idős hölgy és egy férfi megtámadta a 24.hu egyik videós újságíróját Orbán Viktor miniszterelnök beszéde után. Közben az Oktogonnál elállták a villamos útját. – számol be az incidensről a 24.huÚjabb nemzeti ünnep kerül be a gyalázatos ünnepek listájára. Mikor lesz már végre béke a nemzeti ünnepeken. Mikor lehet végre újra kisgyermekekkel kimenni egy államfő beszédére. Mikor múlik el ez a megosztottság?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük