Molnár Gyula: Október 23-án kezdődik minden


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

61 éve, október 23-án a magyar nép nemet mondott egy elnyomó, keleti diktatúrákat kiszolgáló hatalom zsarnokoskodására.

Október 23-a olyan nemzeti emléknap, amelyre joggal lehet minden magyar büszke: megmutattuk, hogy összetartással néhány nap alatt eltakarítható minden hatalom, amelyről bárki azt hihette, hogy évtizedei vannak hátra.

Ma, 2017-ben újra olyan emberek kormányozzák Magyarországot, akik a nemzet érdekeinek szolgálata helyett kizárólag saját személyes érdekeiket követik, átgázolva mindenkin, aki nem ért egyet velük. Az elnyomás eszközei finomodtak, de a lényeg és a módszer is ugyanaz: az ellenfelek megfélemlítése és zaklatása, félelemkeltés és bűnbakképzés a hét minden napján, hetedik éve.

A Magyar Szocialista Párt szerint ahhoz, hogy az igazságtalansággal leszámoljunk, ismét együttműködésre van szükség. 61 éve sem azt nézte senki, honnan jöttek a forradalmár hősök, hanem a közös célt: szabadságot, jólétet, demokráciát. A feladat ma is az, hogy közösen és nagyon akarjuk a jobb és igazságosabb Magyarország felépítését. Október 22-én, Kaposváron Nagy Imre szülőházánál emlékezünk, és ahogy készen állunk az együttműködésre a demokratikus ellenzék bármely pártjával, ugyanúgy nyitottak vagyunk a közös október 23-ára is.

Az elégedetlenség ma is óriási Magyarországon, ezért tudunk változtatni a sorsunkon. 1956 azt üzeni nekünk, hogy akár néhány nap alatt leváltható bármely kormány, amely visszaél hatalmával. – írja Molnár Gyula az MSZP elnöke.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük