Sokkoló és döbbenetes dolog történt ebben a fideszes családban… “Azzal kezdődött, hogy Orbán Viktornak nevezte el a gyereket”


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nap mint nap foglalkozunk politikával azonban ez a történet még minket is sokkolt, ennek már semmi köze a politizáláshoz. Ezt tette az Orbán rendszer az emberekkel…

Olyan videót készített a kisebbik jobboldali párthoz köthető internetes csatorna amilyenről nem hogy azt hittük sosem fogjuk látni, de az ilyesminek megtörténnie sem volna szabad. A történet azzal kezdődött, hogy volt egy elvakult igazi Orbán hívő aki nem másról, mint a miniszterelnökről nevezte el fiát “Balogh-Orbán Viktornak”.

Készült egy videó Orbán szavazóiról, akkor tűnt fel a fideszes aktivista (1 perc 39-nél):

Én egy aktivista vagyok aki szent esküt tett, hogy csakis kimondottan, csakis a Fidesz.

Miért tette ezt az esküt?

Azért mert a fiam ha megszületett úgy hívják, hogy Balogh-Orbán Viktor

Ez meg is történt. A fiú egészségben megszületett. Orbán Viktor legnagyobb rajongója, aki fiát is a miniszterelnökről nevezte el, többet járt Fidesz-gyűlésekre, mint haza, ezért felesége elhagyta a családot, a kis Orbán Viktor pedig intézetbe került.

Itt az apa, aki minderről nyilatkozik:Hogy lehet valaki politikailag ennyire elvakult. Hogy lehet az, hogy valaki Orbán Viktorról nevezze el a saját gyermekét. Mi kell ahhoz, hogy ez a gyermek intézetbe kerüljön.

Anyagi okoból vették ez az apától a gyermeket. Hát még mindig nem látja mit tett Orbán ezzel az országgal?

Ha valami, hát ez a polgári keresztény konzervatív oldal igazi arca.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük