Sokkoló és döbbenetes dolog történt ebben a fideszes családban… “Azzal kezdődött, hogy Orbán Viktornak nevezte el a gyereket”


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 9

Nap mint nap foglalkozunk politikával azonban ez a történet még minket is sokkolt, ennek már semmi köze a politizáláshoz. Ezt tette az Orbán rendszer az emberekkel…

Olyan videót készített a kisebbik jobboldali párthoz köthető internetes csatorna amilyenről nem hogy azt hittük sosem fogjuk látni, de az ilyesminek megtörténnie sem volna szabad. A történet azzal kezdődött, hogy volt egy elvakult igazi Orbán hívő aki nem másról, mint a miniszterelnökről nevezte el fiát “Balogh-Orbán Viktornak”.Készült egy videó Orbán szavazóiról, akkor tűnt fel a fideszes aktivista (1 perc 39-nél):

Én egy aktivista vagyok aki szent esküt tett, hogy csakis kimondottan, csakis a Fidesz.

Miért tette ezt az esküt?

Azért mert a fiam ha megszületett úgy hívják, hogy Balogh-Orbán Viktor

Ez meg is történt. A fiú egészségben megszületett. Orbán Viktor legnagyobb rajongója, aki fiát is a miniszterelnökről nevezte el, többet járt Fidesz-gyűlésekre, mint haza, ezért felesége elhagyta a családot, a kis Orbán Viktor pedig intézetbe került.

Itt az apa, aki minderről nyilatkozik:

Hogy lehet valaki politikailag ennyire elvakult. Hogy lehet az, hogy valaki Orbán Viktorról nevezze el a saját gyermekét. Mi kell ahhoz, hogy ez a gyermek intézetbe kerüljön.
Anyagi okoból vették ez az apától a gyermeket. Hát még mindig nem látja mit tett Orbán ezzel az országgal?

Ha valami, hát ez a polgári keresztény konzervatív oldal igazi arca.Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 9
  • 9
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük