Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a Király utcai KFC-ben a biztonsági őr brutálisan összeverte az index.hu portál újságíróját. Az étterem meglepőt lépett az ügyben.

,,Nagyon sajnáljuk a vasárnap este, a Király utcai éttermünkben történt eseményeket… A biztonsági őr és néhány alkalmazottunk részéről tanúsított viselkedés teljes mértékben ellentétes a cég értékeivel, továbbá az általános emberi értékekkel, az udvariasság és a vendéglátás alapelveivel.” – írják.

 

A KFC felvette a kapcsolatot az újságíróval, és bocsánatot kért. Emellett az ő kérésének megfelelően támogatnak egy magyar karitatív szervezetet, alapítványt.

Az eset kapcsán részletes vizsgálat indult. Amíg ez le nem zárul, addig felfüggesztették az étterem műszakvezetőjét. Az ügy fényében munkatársaiknak újra oktatják a vendégek kezelésével kapcsolatos alapelveiket, illetve panaszkezelési tréninget szerveznek, hogy ne történhessen hasonló eset.

A biztonsági őr egy alvállalkozó cég alkalmazásában állt. Az eset után a férfi elbocsájtották. A KFC emellett felülvizsgálja együttműködését a biztonsági szolgálattal.

Ritka manapság Magyarországon, hogy valaki beleálljon abba amit elk*rt és bocsánatot kérjen. A KFC nagyon normálisan kezelte az ügyet. Az újságírónak pedig jobbulást kívánunk.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: