Megszólalt a KFC a brutálisan összevert újságíró ügyében – ilyet még nem láttál


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a Király utcai KFC-ben a biztonsági őr brutálisan összeverte az index.hu portál újságíróját. Az étterem meglepőt lépett az ügyben.

,,Nagyon sajnáljuk a vasárnap este, a Király utcai éttermünkben történt eseményeket… A biztonsági őr és néhány alkalmazottunk részéről tanúsított viselkedés teljes mértékben ellentétes a cég értékeivel, továbbá az általános emberi értékekkel, az udvariasság és a vendéglátás alapelveivel.” – írják.

 

A KFC felvette a kapcsolatot az újságíróval, és bocsánatot kért. Emellett az ő kérésének megfelelően támogatnak egy magyar karitatív szervezetet, alapítványt.

Az eset kapcsán részletes vizsgálat indult. Amíg ez le nem zárul, addig felfüggesztették az étterem műszakvezetőjét. Az ügy fényében munkatársaiknak újra oktatják a vendégek kezelésével kapcsolatos alapelveiket, illetve panaszkezelési tréninget szerveznek, hogy ne történhessen hasonló eset.

A biztonsági őr egy alvállalkozó cég alkalmazásában állt. Az eset után a férfi elbocsájtották. A KFC emellett felülvizsgálja együttműködését a biztonsági szolgálattal.Ritka manapság Magyarországon, hogy valaki beleálljon abba amit elk*rt és bocsánatot kérjen. A KFC nagyon normálisan kezelte az ügyet. Az újságírónak pedig jobbulást kívánunk.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük