Nagyon nagy baj készül a 2018-as választásokra. Ha meglépik ezt a húzást az katasztrofálisabb, mint a kamupártok, vagy a választási rendszer


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Komoly dologról van szó. Egész egyszerűen nem tehetik ezt meg, pedig minden jel arra mutat, hogy itthon is megtörténik.

Lassan ott tartunk, hogy a Fidesz-ért fogunk aggódni. Pedig az, hogy ez megtörténhet, velünk az amiatt van, hogy Magyarországnak gazember kormánya van.

Nem kívánom túldramatizálni, de lassan tényleg az emberek lelkéről, a nemzet lelkéről fog szólni a 2018-as választás. Olyan irányba fordulhat utána az ország, amely világban nem szeretnénk élni. Utópia helyett disztópia épül.

Félre ne értsen senki, fontos és őrizendő értéknek tartom a sajtószabadságot. A sajtószabadságra hivatkozva Pintér Sándor belügyminiszter nem lát kivetnivalót abban, ha az orosz Russia Today Magyarországon is sugározni kezd. – írja a Gépnarancs

Aki nem ismerné, a csatornát annak elmondjuk, egy profi módon összetett propaganda-média. Az MTV csak ugatja azt, amit az oroszok tökélyre fejlesztettek. A mozgó képpel való trükközésnek komoly hagyományai vannak, hiszen amióta elindult a televíziózás komoly dilemma az, hogy mit kezdünk a manipulált anyagokkal, hiszen nagyon erős az a szemlélet mindenkiben, hogy azt hiszem el, amit látok.

Az RT pedig láttatja azt, profi szinten, komoly anyagi háttérrel, amit csak a megfelelő politikai célok megkövetelnek.

Az Átlátszó cikkéből tudható, hogy az orosz propagandatévé a 2017-2018-as időszakban magyar nyelvű műsor sugárzását akarja megkezdeni. A Budapesten működő Orosz Befektetési Alapítvány ajánlásával azon dolgoztak, hogy a korábban ismert televíziós, Juszt László legyen a tévécsatorna arca.Az amerikai elnökválasztáskor elhíresült Russia Today és a Sputnik médiabirodalom kapcsán az amerikai hírszerzés az elmúlt hónapokban arra a következtetésre jutott, hogy a 2016-os amerikai elnökválasztási kampányban a választás kimenetelét befolyásoló orosz titkosszolgálati művelet részesei voltak.

Lovas István 2014-ben az ügyben nyílt levelet írt Putyinnak:

“Az RT, korábban Russia Today (az angol, spanyol és arab nyelven sugárzó globális orosz műholdas- és kábeltévé) indítsa el magyar nyelvű adását is. (…)

Ma az RT – az Egyesült Államokban a BBC után a második legnézettebb nem amerikai tévéállomás – főként tárgyilagossága és egy friss nézőpont megjelenítése miatt messze jobb az előbb említett angol kormányzati adónál, amely ugyanarra a kaptafára jár, mint a világ tucatnyi globális nyugati tévécsatornája.

Finanszírozni egy ilyen adót Önöknek semmiség lenne, főként úgy, hogy még egy picit megemelnék a földgáz árát azon országoknak, amelyek a leghangosabban kiabálnak országa elleni szankciókért.”

Ha a legyengített magyar közgondolkodást átitatjuk az orosz propagandával, nos, ott már nem csak nekünk, hanem a Fidesznek is komoly félnivalója lesz. Mert ha az Orosz birodalomnak nem áll majd érdekében a Fideszt felszínen tartani, eldobják majd őket, mint a használt zsebkendőt.

Nem kár értük, azonban isten óvja ezt az országot attól, hogy olyan orosz báb kormányunk legyen, ami meghonosítja itthon a legszebb putyini hagyományokat. Az Orbán kormány épp most kufárkodja el mind a saját, mint a mi jövőnket.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük