Orbán újabb bizalmasának szólalt meg a lelkiismerete – nyilvánosan is szembement a vezérrel


forrás: Civilhetes
forrás: Civilhetes
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

“Ezek a választásoki ledarálják egymást” – ez a mondat ma már nem az ellenzék pártjainak szól, sokkal inkább a Fidesz rendszerén belüli ellentéteknek, ugyanis egyre több a kibeszélés és a nyilvános vita a kormánypártoknál. Lassan nem Orbán, hanem az ellenzék kezdhet el kávékat rendelni.

Korábban megírtuk, hogy Navracsics Tibor tálalt ki lelkiismereti okiból és közölte a magyar nyilvánossággal azt, amit mindenki tudhatott, de Fideszes ezt még nem mondta ki, hogy csak kampányfogás a Fidesz Soros-terveA Fidesz politikusa, egyben uniós biztos csak kampányfogásnak tartja, hogy a kormány a Soros-terv beteljesítőjeként állítja be az Európai Bizottságot.

Navracsics a HírTV-nek azt mondta, az unióban nem téma Soros György. „Én ezt a választási kampány retorikájának tartom, az Európai Bizottságban nincsen ilyen, nem beszélünk ilyenről, és a bizottság munkatervében nem szerepel ilyen feladat” – állította.

Most újabb jobboldali fakadt ki, ugyanis megszólaltStumpf István lelkiismerete, és nyílvánosan kritizálta Orbán antidemokratikus rendszerét.

Stumpf István – alkotmánybíró, Orbán egykori kancelláriaminisztere, aki nem mellesleg alapító igazgatója a Társadalomtudományi Szakkollégiumnak, amely ma a Bibó István Szakkollégium nevet viseli -, előadást tartott a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) nevű konferencián, amelyben nemes egyszerűséggel nyílt sebnek nevezte az Orbán-kormány alkotmányossági deficitjét.

Szerintem az alkotmányosság teljes spektrumának a helyreállítása ma már, öt évvel az új alaptörvény életbe lépése után indokolt lehet” – mondta előadásában Stumpf


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük