Orbán újabb bizalmasának szólalt meg a lelkiismerete – nyilvánosan is szembement a vezérrel


forrás: Civilhetes
forrás: Civilhetes
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

“Ezek a választásoki ledarálják egymást” – ez a mondat ma már nem az ellenzék pártjainak szól, sokkal inkább a Fidesz rendszerén belüli ellentéteknek, ugyanis egyre több a kibeszélés és a nyilvános vita a kormánypártoknál. Lassan nem Orbán, hanem az ellenzék kezdhet el kávékat rendelni.

Korábban megírtuk, hogy Navracsics Tibor tálalt ki lelkiismereti okiból és közölte a magyar nyilvánossággal azt, amit mindenki tudhatott, de Fideszes ezt még nem mondta ki, hogy csak kampányfogás a Fidesz Soros-terve

A Fidesz politikusa, egyben uniós biztos csak kampányfogásnak tartja, hogy a kormány a Soros-terv beteljesítőjeként állítja be az Európai Bizottságot.

Navracsics a HírTV-nek azt mondta, az unióban nem téma Soros György. „Én ezt a választási kampány retorikájának tartom, az Európai Bizottságban nincsen ilyen, nem beszélünk ilyenről, és a bizottság munkatervében nem szerepel ilyen feladat” – állította.

Most újabb jobboldali fakadt ki, ugyanis megszólaltStumpf István lelkiismerete, és nyílvánosan kritizálta Orbán antidemokratikus rendszerét.

Stumpf István – alkotmánybíró, Orbán egykori kancelláriaminisztere, aki nem mellesleg alapító igazgatója a Társadalomtudományi Szakkollégiumnak, amely ma a Bibó István Szakkollégium nevet viseli -, előadást tartott a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) nevű konferencián, amelyben nemes egyszerűséggel nyílt sebnek nevezte az Orbán-kormány alkotmányossági deficitjét.

Szerintem az alkotmányosság teljes spektrumának a helyreállítása ma már, öt évvel az új alaptörvény életbe lépése után indokolt lehet” – mondta előadásában Stumpf


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük