Ezt látnod kell: Komjáthi Imre egyetlen klippel tette nevetségessé a teljes Orbán kormányt


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Senki sem gondolta a Fideszesekről, hogy kétszer álltak sorba amikor az észt osztották, azonban az a bénázás, amit bemutattak az elmúlt napokban túl tesz mindenen.

A Fidesz legnagyobb politikai terméke ugye az új Nemzeti Konzultáció. Sok minent elárul az, hogy milyen minőségű munka folyik a Fideszben, ha a párt zászlós hajója úgy teljesít, ahogy.

A 168 óra számolt be arról, hogy egyre több a furcsa dolog derül ki a kormány címlistájáról. Most éppen Kun Bélának címezve is érkezett nemzeti konzultációs elsőbbségi levél a Soros-tervről – írja a Magyar Nemzet. Pedig jó esély van rá, hogy az egykori kommunista vezért nem lehet elérni a Szugló utcában, hiszen 79 évvel ezelőtt kivégezték Moszkvában. Ennek ellenére a lakók szerint erre a címre már nem először érkezik Kun Bélának levele.Erre ragált Komjáthi Imre az MSZP volt elnökségi tagja, a közmunkás szakszervezet vezetője az alábbi megosztással, amelyet meglátva őszintén a térdünket csapkodtuk

De szeretnék, de szeretnék Kun Bélával beszélni De még jobban, de még jobban szobájába bemenni Megmondanám Kun Bélának magának Lányokat is lányokat is sorozzanak bakának

De Kun Béla, de Kun Béla azt írta a levélbe Nem való a, nem való a puska a lány kezébe Mert a lányra hatvanhárom szoknya kell Szoknya mellé vörös baka csókja kell
Huszár sapkát, piros sapkát csapok Zsuzsi fejébe Könnyű puskát, könnyű puskát adok gyenge kezébe Kunn Béla meg nyerget küld majd lovára, Mint a szellő, mint a szellő vágtatunk a tarnának.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük