A neves szociológus kőkeményen bírálata: Ti trükkösen szolgáljátok az Orbán-rendszert


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Még mielőtt azt gondolnád Fideszes, 2012-ben politikai okokból bocsátottak el állásából.

Hic Rhodus, hic salta! – Mondták a tengerészek az utasnak, aki egész úton arról hencegett, hogy Rodosz szigetén egyszer milyen nagyot ugrott.

Velünk nem is egy, de már szinte megszámlálhatatlan hencegő utazik együtt a NER-nek nevezett mocsáron át – ők az ellenzéki pártjaink. Egymást túllicitálva hitetnék el velünk, hogy ők ugranak a legnagyobbat, ha majd eljön az ideje. Nekünk pedig választanunk kell: tovább hajózunk-e a fertőző mocsárban a hencegőkkel, vagy ki tudja kivel, de a száraz felé fordítsuk az ország hajóját.

Mindegyik ellenzéki párt a legszívesebben egyedül vágna neki a 2018-as választásoknak, de sokan tudják, hogy ez lehetetlen. Sőt, talán mind tudják, külön-külön súlyos vereséget szenvednének.

Van azonban két olyan szervezet, az LMP és a Momentum, amelyik ennek ellenére azt hirdeti: ők egyedül indulnak, akármi is történjék, és már önmagában ez győzelem lesz (a számukra). Vajon miért? Nehéz kihámozni a mellébeszélésből, de talán mindegy is.

Most a következmények számítanak és nem a furfangos politikusi blabla – most például arról, miért nem vesznek részt az október 23-i közös ellenzéki megemlékezésen.Régóta nyilvánvaló, hogy akik olyan helyzetet állítanak elő, amelyben a NER-legények hatalmon maradhatnak, azok a Fideszt szolgálják. Az LMP már másodszor, a Momentum még csak először teszi ezt.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük