Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem csak mi nem értjük az ellenzék pártjait, hanem a magyar zene egyik legnagyobb alakja sem.

Eddig, vagy is addig, na márhogy Botka László lemondásáig minden párttól azt hallottam, hogy az MSZP miatt nem lehet. Már hogy együtt működni, már hogy az MSZP csak a saját politikai érdekeit nézi.

Aztán Botka lemondott, mert, ha mindenki szerint ő az akadály akkor sokkal fontosabb, hogy létrejöjjön az ellenzéki együttműködés, mint az, hogy ő az MSZP miniszterelnök jelöltje.

Azóta szerintem példásan, az MSZP minden mozgalom és párt felé nyitott, mindent megtesz az együttműködésért. Már tárgyalnak a DK-val és körvonalazódik egyfajta megállapodás. Nem diktál, javaslatai vannak.

Erre azt látom, hogy Juhász Péter nemet mond a közös ellenzéki tüntetésre, Karácsony Gergely láthatólag azt sem tudja merre van az előre, a Momentum meg az LMP pedig egyedül akarnak kiesni a parlamentből.

Szépen csendben és halkan kérdezem, tényleg az MSZP volt a f@sz?

Pedig az ellenzék pártjainak együtt kell működnie, mert tényleg az lesz, mint amit Lovasi András a Kiscsillag zenekar frontembere, Kossuth-díjas művész vizionált:

Ha az ellenzék nem hoz össze egy alkalmi szövetséget, akkor:

“úgy harminc-negyven évig maradhat, ami most van, kábé ennyi az autokráciák és diktatúrák szavatossági ideje…”

Össze kell állnia a zenész szerint egy teljes, (minden ellenzéki párt részvételével) együttműködés, vagy ha úgy tetszik alkalmi koalíció:

“Ennek a koalíciónak az lenne az egyetlen célja, hogy a Fidesz–KDNP-kormányt elküldjék, ami azért lenne fontos, mert szerintem ez az utolsó esély, hogy ez választásokon történjen meg.”

Lovasi azt is elárulta szerényen, hogy nem tartja magát sztárnak, mert

“akit egy kocsmában hátba lehet b@szni, az nem sztár”

A közéletről pedig úgy nyilatkozott:

“k*rvára unom, meg amúgy is, mit mondjak?”

Ugyanis szerinte hiába mondja el például a Magyar Narancsban, mennyire utálja a Fideszt, ezt csak azok hallják, akik szintén utálják.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: