Orbánékon röhög a teljes internet – ez már több, mint ciki, amit művelnek


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Senki sem gondolta a Fideszesekről, hogy kétszer álltak sorba amikor az észt osztották, azonban az a bénázás, amit bemutattak az elmúlt napokban túl tesz mindenen.

A Fidesz legnagyobb politikai terméke ugye az új Nemzeti Konzultáció. Sok minent elárul az, hogy milyen minőségű munka folyik a Fideszben, ha a párt zászlós hajója úgy teljesít, ahogy.

A 168 óra számolt be arról, hogy egyre több a furcsa dolog derül ki a kormány címlistájáról. Most éppen Kun Bélának címezve is érkezett nemzeti konzultációs elsőbbségi levél a Soros-tervről – írja a Magyar Nemzet. Pedig jó esély van rá, hogy az egykori kommunista vezért nem lehet elérni a Szugló utcában, hiszen 79 évvel ezelőtt kivégezték Moszkvában. Ennek ellenére a lakók szerint erre a címre már nem először érkezik Kun Bélának levele.

Szintén a nemzeti konzultációról kapott levelet egy 40 éve halott kisfiú. A nyolc évesen meghalt gyerek nagynénje a HírTv-nek mondta el, hogy ez a kegyeletsértő eset az első, korábban soha nem kapott semmilyen hivatalos levelet az államtól vagy a kormánytól.

A konzultációról az is kiderült, hogy az interneten bárki korlátozás nélkül akárhányszor kitöltheti a kérdőívet, mert a rendszer gyakorlatilag bármilyen (akár kamu) e-mail címet és nevet elfogadott a regisztrációkor. Így arra is lehetőség nyílik, hogy valaki más nevében töltse ki a kérdőívet.

Egy szó mint száz, ez a művelet annyira ciki, hogy a facebook ellenzéki csoportjaiban, már csak röhögnek a Fidesz csodafegyverén, a Nemzeti Konzultáción. Ciki ez így srácok, na!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük