Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Senki sem gondolta a Fideszesekről, hogy kétszer álltak sorba amikor az észt osztották, azonban az a bénázás, amit bemutattak az elmúlt napokban túl tesz mindenen.

A Fidesz legnagyobb politikai terméke ugye az új Nemzeti Konzultáció. Sok minent elárul az, hogy milyen minőségű munka folyik a Fideszben, ha a párt zászlós hajója úgy teljesít, ahogy.

A 168 óra számolt be arról, hogy egyre több a furcsa dolog derül ki a kormány címlistájáról. Most éppen Kun Bélának címezve is érkezett nemzeti konzultációs elsőbbségi levél a Soros-tervről – írja a Magyar Nemzet. Pedig jó esély van rá, hogy az egykori kommunista vezért nem lehet elérni a Szugló utcában, hiszen 79 évvel ezelőtt kivégezték Moszkvában. Ennek ellenére a lakók szerint erre a címre már nem először érkezik Kun Bélának levele.

Szintén a nemzeti konzultációról kapott levelet egy 40 éve halott kisfiú. A nyolc évesen meghalt gyerek nagynénje a HírTv-nek mondta el, hogy ez a kegyeletsértő eset az első, korábban soha nem kapott semmilyen hivatalos levelet az államtól vagy a kormánytól.

A konzultációról az is kiderült, hogy az interneten bárki korlátozás nélkül akárhányszor kitöltheti a kérdőívet, mert a rendszer gyakorlatilag bármilyen (akár kamu) e-mail címet és nevet elfogadott a regisztrációkor. Így arra is lehetőség nyílik, hogy valaki más nevében töltse ki a kérdőívet.

Egy szó mint száz, ez a művelet annyira ciki, hogy a facebook ellenzéki csoportjaiban, már csak röhögnek a Fidesz csodafegyverén, a Nemzeti Konzultáción. Ciki ez így srácok, na!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: