Orbánékon röhög a teljes internet – ez már több, mint ciki, amit művelnek


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Senki sem gondolta a Fideszesekről, hogy kétszer álltak sorba amikor az észt osztották, azonban az a bénázás, amit bemutattak az elmúlt napokban túl tesz mindenen.

A Fidesz legnagyobb politikai terméke ugye az új Nemzeti Konzultáció. Sok minent elárul az, hogy milyen minőségű munka folyik a Fideszben, ha a párt zászlós hajója úgy teljesít, ahogy.A 168 óra számolt be arról, hogy egyre több a furcsa dolog derül ki a kormány címlistájáról. Most éppen Kun Bélának címezve is érkezett nemzeti konzultációs elsőbbségi levél a Soros-tervről – írja a Magyar Nemzet. Pedig jó esély van rá, hogy az egykori kommunista vezért nem lehet elérni a Szugló utcában, hiszen 79 évvel ezelőtt kivégezték Moszkvában. Ennek ellenére a lakók szerint erre a címre már nem először érkezik Kun Bélának levele.

Szintén a nemzeti konzultációról kapott levelet egy 40 éve halott kisfiú. A nyolc évesen meghalt gyerek nagynénje a HírTv-nek mondta el, hogy ez a kegyeletsértő eset az első, korábban soha nem kapott semmilyen hivatalos levelet az államtól vagy a kormánytól.

A konzultációról az is kiderült, hogy az interneten bárki korlátozás nélkül akárhányszor kitöltheti a kérdőívet, mert a rendszer gyakorlatilag bármilyen (akár kamu) e-mail címet és nevet elfogadott a regisztrációkor. Így arra is lehetőség nyílik, hogy valaki más nevében töltse ki a kérdőívet.

Egy szó mint száz, ez a művelet annyira ciki, hogy a facebook ellenzéki csoportjaiban, már csak röhögnek a Fidesz csodafegyverén, a Nemzeti Konzultáción. Ciki ez így srácok, na!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük