Gyurcsány hátat fordított az összefogásnak, az MSZP reagált – térjetek már észre!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Gyurcsány Ferenc és pártja, a Demokratikus Koalíció évek óta másról sem beszél, mint az összefogás szükségességéről.

A Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció önálló listával készül indulni a 2018-as választásokon. Míg korábban érthetőek lettek volna az indokaik Botka László tegnapi lemondásával minden akadálya elhárult az ellenzéki összefogásnak.

Ehhez képest az összefogás pártjának aposztrofált DK most már önállóan kívánja magát megmérettetni a választásokon. Amitől eddig sokan féltek, most megvalósulni látszik. Azt hallottuk mindenhonnan, hogy az ellenzéki összefogásnak Botka László és az MSZP az akadálya.

Az MSZP tegnapi bátor lépésével azonban elfogytak az indokok, így minden demokrata döbbenten áll a Demokratikus Koalíció mostani húzása miatt.

Gyurcsány Ferenc és pártja, a Demokratikus Koalíció évek óta másról sem beszél, mint az összefogás szükségességéről. Ehhez képest Gyurcsány Ferenc ma bejelentette, hogy hátat fordít az ellenzéki tárgyalásoknak, és önálló listát állít a 2018-as választásokon.

A DK álláspontjával szemben a miénk soha nem változott: az MSZP szerint az országot szétrabló Fidesz-kormány leváltásához közös miniszterelnök-jelöltre, közös ellenzéki listára, és mind a 106 választókerületben egyetlen ellenzéki jelöltre van szükség a két szélsőjobboldali párt, a Fidesz és a Jobbik jelöltjeivel szemben. – írja közleményében az MSZP.

Mi pedig azt várjuk a pártoktól, hogy összefogjanak! Nem magukért, értünk. A Fidesz bukásának érdekében.Orbán választási rendszerében nem győzhetnek a külön listák, viszont több százezer ellenzéki szavazat elveszhet. Most már nem az MSZP feszít!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük