Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gyurcsány Ferenc és pártja, a Demokratikus Koalíció évek óta másról sem beszél, mint az összefogás szükségességéről.

A Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció önálló listával készül indulni a 2018-as választásokon. Míg korábban érthetőek lettek volna az indokaik Botka László tegnapi lemondásával minden akadálya elhárult az ellenzéki összefogásnak.

Ehhez képest az összefogás pártjának aposztrofált DK most már önállóan kívánja magát megmérettetni a választásokon. Amitől eddig sokan féltek, most megvalósulni látszik. Azt hallottuk mindenhonnan, hogy az ellenzéki összefogásnak Botka László és az MSZP az akadálya.

Az MSZP tegnapi bátor lépésével azonban elfogytak az indokok, így minden demokrata döbbenten áll a Demokratikus Koalíció mostani húzása miatt.

Gyurcsány Ferenc és pártja, a Demokratikus Koalíció évek óta másról sem beszél, mint az összefogás szükségességéről. Ehhez képest Gyurcsány Ferenc ma bejelentette, hogy hátat fordít az ellenzéki tárgyalásoknak, és önálló listát állít a 2018-as választásokon.

A DK álláspontjával szemben a miénk soha nem változott: az MSZP szerint az országot szétrabló Fidesz-kormány leváltásához közös miniszterelnök-jelöltre, közös ellenzéki listára, és mind a 106 választókerületben egyetlen ellenzéki jelöltre van szükség a két szélsőjobboldali párt, a Fidesz és a Jobbik jelöltjeivel szemben. – írja közleményében az MSZP.

Mi pedig azt várjuk a pártoktól, hogy összefogjanak! Nem magukért, értünk. A Fidesz bukásának érdekében.

Orbán választási rendszerében nem győzhetnek a külön listák, viszont több százezer ellenzéki szavazat elveszhet. Most már nem az MSZP feszít!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...