Új időszámítás az ellenzéki oldalon: Botka László a mai döntésével megteremtette az alapot a teljes körű ellenzéki együttműködésre


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Államférfiként viselkedett az MSZP immáron ex miniszterelnök-jelöltje.

Botka László megértette az idők szavát és hátralépett. Nincs semmi és senki aki fontosabb lehetne annál, mint az ellenzék teljes körű együttműködésének és Orbán Viktor velejéig romlott, korrupt rendszerének eltakarításánál.

Botka László államférfiként viselkedett. Megértette az a politikai forgatókönyv, melyet letett az asztalra ugyan helyes, azonban az elmúlt időszak politikai történései nem teszik lehetővé azt, hogy a teljes ellenzéki összefogás az ő vezetésével jöjjön létre.

Véleményem szerint a teljes demokratikus oldalon az elmúlt napokban sok kavarás és sok gáncsoskodás történt. De történt más is. Felelősségvállalás és nagyvonalúság is.

Mert világos, hogy nem lehet más cél, mint az Orbán-rendszer leváltása. Aki ezt nem érti, aki ehhez a célhoz nem képes felnőni nem tekinthető ellenzéki politikusnak.

Az MSZP már múlt héten megtett mindent annak érdekében, hogy az ellenzék józan magatartást tanúsítson. A lehető legnagyvonalúbb ajánlatot tette le az asztalra és feloldotta a Gyurcsány-problémát is.

Botka László belátta azonban, mindez kevés ahhoz, hogy összejöjjön a közös lista és a közös jelöltek, amely elengedhetetlen feltétele a kormányváltásnak. Többet kell tenni.

Botka megtette. Visszalépett. A labda a többi ellenzéki pártnál van. Mindenki az MSZP felelősségteljes magatartását kérte számon. A szocialisták megtették, megértették, hogy ebben a helyzetben történelmi felelősségük van.

Most a többieken van a sor! Vagy megértik, hogy másról szól a mostani szituáció, mint mandátumokról és nyerészkedésről.Minden demokrata az ellenzéki pártok józan magatartását várja el! Közös lista, közös jelöltek, teljes körű együttműködés!

Az MSZP megtette, amit meg kellett tennie, most a többi párton a sor! Nagyvonalúság és államférfiként való viselkedés, nem fanyalgás és kifogáskeresés! A mai nappal egy új korszak nyílik az ellenzéki oldalon, kérdés ki volt képes felnőni ehhez a feladathoz!


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük