Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egyre többen tartják elviselhetetlennek az Orbán rendszert, de csak kevesen merik kimondani mindazt, ami ebben az írásban megjelent.

Az Orbán rendszer hatalmát, jelenleg a félelem tartja egyben. Félelem mindentől és mindenkitől!

Félelem a menekültektől, félelem Sorostól, vagy félelem attól, hogy ha nem a Fidesz nótáját fújja az ember elveszíti a közmunkát, kirúgják az állami szférából vagy a Fideszes kegyenc vállalkozásából. Ezt a rendszert a félelem és a rettegés tartja egyben!

Történelmi analógia azonban, hogy ezek a rendszerek nem tartanak örökké, de ameddig tartanak rengeteg szenvedést és fájdalmat okoznak. Megmérgezik a társadalom lelkét. Ez az Orbán-Habony kormány fő bűne.

A tömeghisztéria ezúttal Öcsény településére csapott le. Ez volt az a település, ahol szinte polgárháborús indulatokat váltott ki, hogy egy helyi panzióban menekültek üdültek volna. A lakosok nem kímélték se egymást, se a panzió tulajdonosát, akinek a kocsijának a kerekeit kiszurkálták a falugyűlést követő éjszakán. A polgármester pedig lemondott.

Ezekre a hírekre reagált a 24.hu hasábjain Nagy-Bandó András.

Őcsény, Őcsény, Őcsény.

Szégyen, szégyen, szégyen.

Gyalázat.

Minap hallom, hogy Budapesten prédikálta Orbán: a keresztények egyetlen nagycsaládot képeznek.

Hogy Magyarország segíti a líbiai, a szír és a többi üldözött keresztényt, mindazokat, akik ebbe a gyönyörűséges családba tartoznak. Itt tanulhatnak, egyetemeinken, gondolom, nem ajándékként, nem Erzsébet-utalvánnyal, hanem rendes kis summáért, ami rendben is van.

Nagyszerű, Viktor. Válogasd ki azokat, akik a kampányod során segítik, hogy még egy gyalázatos ciklust végigcsinálhass, hogy újabb négy évig tanítsd gyűlöletre keresztény testvéreinket. Azokat, akiknek az ember Jézus a szeretetről prédikált. Ha megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel! Az vesse rá az első követ… Soroljam, Viktor?

Olvasd újra a Bibliát,

ott találod ezeket sorban.

Hát ennyit ér neked a hatalom? Ezt is megérte, megéri? Képzetlen, jórészt kevéssé iskolázott,

szerencsétlen sorsú magyarokat fertőztél meg, és tanítottad meg velük a gyűlölködést.

Viktor, itt már nem „politikáról” van szó, hanem emberségről, amiből elégtelenre vizsgáztál.

Hát milyen ember vagy te, Orbán Viktor? Faluhelyen azt mondják az ilyenre, hogy szarember.

Sorost akarja valamelyik őcsényi emberiség elleni bűntettel vádolni, szegény, a maga esze szerint nem tenné, de a „te eszeddel” gondolkodik, fel sem vetődik benne, hogy amit művelsz, az a magyar nép elleni bűntett. Őcsény lakossága a bizonyíték. Mert nem egy Őcsény van ebben az országban, Őcsény csak kiemelt példává lett, elgondolkodtató, megrendítő és gyalázatos példává.

Nem, Viktor, nem Fülöp János polgármesternek kellett volna lemondani, hanem neked.

A teljes írást itt olvashatja!

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: