Ellenzékiek! Mutassunk erőt! Ezen a rendezvényen mindannyiunknak ott kell lennünk!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Eljött a cselekvés ideje, mert Orbánt a fotelből nem lehet félreállítani.

Nem csak a tisztelet, de a szellemiség is kötelez minket. Elkészült Göncz Árpád, a rendszerváltás utáni magyar történelem legmegbecsültebb politikusának mellszobra.

Göncz Árpád 1990 és 2000 között, tíz évig volt a Magyar Köztársaság első embere, ennek ellenére a szobrához szükséges pénz magánadakozásból kalapozták össze a tisztelői.

A szobrot Göncz Árpád halálának második évfordulóján, 2017. október 6-án, 13:00 órakor fogják felavatni az Óbudai Egyetem parkban. (cím: III. kerület, Bécsi út 94-96.).

Ez egy tökéletes alkalom lehet arra is, hogy megmutassuk, mennyien hiszünk egy európai, demokratikus és szabad Magyarországban!

Beszédet mond Gönczöl Katalin és Bojár Gábor.

Közreműködnek: Koncz ZsuzsaBródy János és Jordán Tamás Kossuth-díjas művészek.A szervezők szeretettel várnak mindenkit. Koszorút ne, legfeljebb egy szál virágot hozzanak.

Helyszín megközelítése: 17, 19, 41-es villamos, 960-as autóbusz: Katyni mártírok parkja megálló

Mindenkinek ott a helye, aki tisztelte és szerette Árpi bácsit, a köztársaság elnökét!

Kérjük juttassa el ezt a bejegyzést minél több emberhez!

Kérjük, ossza meg!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük