Az egyik legnépszerűbb humoroldal Orbán hatalmas pocakján poénkodik – hasaismijen


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Egyre jobban le van robbanva a magyar miniszterelnök, így ne csodálkozzunk azon, hogy megjelennek vele kapcsolatba poénok, hatalmas poénok!

Még mielőtt megmutatnánk mi is volt a poén, hadd vázoljuk fel Vágvölgyi Noémi képét azon olvasóinknak, akik esetleg nem ismerik a majd’ 150 ezer követővel rendelkező humoroldalt.

http://www.facebook.com/noemiivagvolgy

 

Vágvölgyi Noémi, egy kitalált blogger, aki görbe tükröt állít a mai “buta”, az erkölcsi szabályokat “furán” értelmező lányoknak, fiataloknak. Ebben az értelmiségi humorban nincs tabutéma az oldal szerzője górcső alá veszi a prostitúciót, a serkentőszerekkel történő testépítést, vagy a nemlétező félelmeket.Az internethasználatnak megfelelően szándékosan minden posztot rossz helyesírással tesz közzé.

Noémi által alkotott karakter az un. Rigóbácsi, aki a nem rendesen viselkedő embereket amolyan 21. századi zsákos bácsi mintájára elviszi.

Noéminek gyakori témája Andy Vajna és Timi kapcsolata is.

Most Noémi Orbán Viktort pécézte ki, nem is akármilyen eredménnyel.

 

Bevalljuk, nagyon tetszik nekünk ez a fajta szatirikus humor.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük