Megtört a jég, elindult a kibeszélés a Fideszben! Navracsics Tibor kitálalt


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Mi sem mutatja jobban a kormány végnapjait, mint az, hogy elindult a Fidesz monolitnak hitt rendszerének szétrohadása.

Ameddig mindenki az ellenzéki oldalon a szövetségkötéssel van elfoglalva, addig látható válságjelei vannak az Orbán-kormánynak. Mert ne tévedjünk. A viharok ellenére heteken belül meg fog történni az ellenzéki együttműködés és a Fidesz napjai onnantól kezdve meg vannak számlálva.

Ugyanis soha ennyien nem akarták még a kormányváltást. A statisztikai adatok szerint a magyar választók többsége kormányváltást akar és a Fidesz maradását csak nagyon szűk kisebbség akarja. Beszédes az a szám, amely azt mutatja még a Fidesz szavazók egy tekintélyes része is úgy gondolja, Magyarországon jelenleg rossz kormányzás folyik.Érthető tehát, hogy egy ellenzéki együttműködés kapujában a kormány az utolsó pillanatban kapkod és kétségbeesetten próbálja felépíteni azt a politikai terméket, amellyel versenyképes lehet a választásokon. De nagyon gyenge az a próbálkozás, amelyet a “Soros-tervnek” nevezett kampánnyal el kívánnak érni.

Az úgynevezett Soros-terv egyébként nem más, mint egy újságcikk, amelyre most várat próbál építeni a Fidesz. Annyira blőd a történet, hogy Navracsics Tibor már ki is fakadt, kibeszél a kórusból.

A hvg.hu jelentetett megy egy publicisztikát a következő címen:

Navracsics: Csak kampányfogás a Fidesz Soros-terve

A Fidesz politikusa, egyben uniós biztos csak kampányfogásnak tartja, hogy a kormány a Soros-terv beteljesítőjeként állítja be az Európai Bizottságot.

Navracsics a HírTV-nek azt mondta, az unióban nem téma Soros György. „Én ezt a választási kampány retorikájának tartom, az Európai Bizottságban nincsen ilyen, nem beszélünk ilyenről, és a bizottság munkatervében nem szerepel ilyen feladat” – állította.
A kormány közben nemzeti konzultációt indított a Soros-tervről, a kormányszóvivő szerint “látszólag elvontabb” kérdésben kérik ki az emberek véleményét az újabb nemzeti konzultációban, ezért fűztek külön magyarázatot a kérdőív hét pontjához.

Az íveket október második hetében kezdik postázni. – írja a hvg.


Forrás: hvg.hu/BalraMagyar


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük