Megtört a jég, elindult a kibeszélés a Fideszben! Navracsics Tibor kitálalt


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Mi sem mutatja jobban a kormány végnapjait, mint az, hogy elindult a Fidesz monolitnak hitt rendszerének szétrohadása.

Ameddig mindenki az ellenzéki oldalon a szövetségkötéssel van elfoglalva, addig látható válságjelei vannak az Orbán-kormánynak. Mert ne tévedjünk. A viharok ellenére heteken belül meg fog történni az ellenzéki együttműködés és a Fidesz napjai onnantól kezdve meg vannak számlálva.

Ugyanis soha ennyien nem akarták még a kormányváltást. A statisztikai adatok szerint a magyar választók többsége kormányváltást akar és a Fidesz maradását csak nagyon szűk kisebbség akarja. Beszédes az a szám, amely azt mutatja még a Fidesz szavazók egy tekintélyes része is úgy gondolja, Magyarországon jelenleg rossz kormányzás folyik.

Érthető tehát, hogy egy ellenzéki együttműködés kapujában a kormány az utolsó pillanatban kapkod és kétségbeesetten próbálja felépíteni azt a politikai terméket, amellyel versenyképes lehet a választásokon. De nagyon gyenge az a próbálkozás, amelyet a “Soros-tervnek” nevezett kampánnyal el kívánnak érni.

Az úgynevezett Soros-terv egyébként nem más, mint egy újságcikk, amelyre most várat próbál építeni a Fidesz. Annyira blőd a történet, hogy Navracsics Tibor már ki is fakadt, kibeszél a kórusból.

A hvg.hu jelentetett megy egy publicisztikát a következő címen:

Navracsics: Csak kampányfogás a Fidesz Soros-terve

A Fidesz politikusa, egyben uniós biztos csak kampányfogásnak tartja, hogy a kormány a Soros-terv beteljesítőjeként állítja be az Európai Bizottságot.Navracsics a HírTV-nek azt mondta, az unióban nem téma Soros György. „Én ezt a választási kampány retorikájának tartom, az Európai Bizottságban nincsen ilyen, nem beszélünk ilyenről, és a bizottság munkatervében nem szerepel ilyen feladat” – állította.

A kormány közben nemzeti konzultációt indított a Soros-tervről, a kormányszóvivő szerint “látszólag elvontabb” kérdésben kérik ki az emberek véleményét az újabb nemzeti konzultációban, ezért fűztek külön magyarázatot a kérdőív hét pontjához.

Az íveket október második hetében kezdik postázni. – írja a hvg.

Forrás: hvg.hu/BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük