Nekiment Orbán propagandistája Lendvainak. Amit viszontválaszul kapott, nem tette zsebre…


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A közpénzünkből finanszírozott kormánylap nekiment Lendvai Ildikónak Az idő vasfoga című cikkében.

Cavinton, amit mindenkinek szedni kell?

Lendvai Ildikó rendszeresen kommentálja közösségi oldalán a magyar közélet eseményeit. Úgy tűnik, nem száll le róla az Orbán-kommunikáció, időről-időre odaszúr a volt politikusnak.

A Magyar Időkben megjelent felettébb „kedves” törődésre, amelyben Cavinton szedését javasolják az MSZP egykori potentátjának a Népszavában megjelent riportjával kapcsolatban, Lendvai Ildikó Facebook oldalán reagál:

Igazán meg vagyok hatva és tisztelve. A kormánysajtó olvas engem! Maga a Magyar Idők állapította meg legutóbbi Népszava-cikkem kapcsán, hogy szenilis hülye vagyok. Na nem ilyen csúnyán mondják, csak – mint írják – „meleg szívvel”, „őszinte aggodalommal” Cavinton szedését javasolják, ha már „az idő vasfoga nem kegyelmezett” (ilyenek ezek a vasfogak). Az is kiderül, mi hülyített el annyira, hogy azt állítsam: a kormány fél a népszavazásoktól. „A hosszú évek ‘áldásos’ parlamenti munkája feledékennyé tette”.

Igazuk lehet ezeknek a cukipofa fiúknak

A múltkor egy ellenőr a metrónál már csak unott intéssel terelt tovább, eszébe sem jutott a bérletem után érdeklődni. És előfordul, hogy a telefonomat csak úgy találom meg, hogy a másikkal rácsengetek. Plusz a múltkor a nylonzacskóban levitt szemetet a kukába dobás helyett – a bevásárlószatyor mellett – véletlenül magammal cipeltem a boltba. Azt is sűrűn mesélgetem, hogy az egyik unokám óvodás korában, miután gálánsan felajánlotta, hogy ha nagy lesz, feleségül vesz, hozzátette:

„És majd csodálkoznak, milyen öreg feleségem van!”Ennek is már 8-9 éve!!

Szóval, a Magyar Idők minden szava igaz. Mint általában. Ezt teszi az emberrel a kor, meg a hosszú parlamenti évek. Közállapotainkért aggódva, kiszámoltam: Orbán Viktor nálam 7 évvel többet töltött az országgyűlésben. Most akkor egy füst alatt váltsak ki neki is egy doboz Cavintont? Ez amúgy is kutya kötelességem, hiszen az egyik kiváló memóriájú kormánylap már a miniszterelnök úr feleségeként emlegetett.

Összecserélte a nevemet Lévai Anikóéval, de hát ő sem tarthat észben minden apróságot.

Bár talán lenne annak a második doboz Cavintonnak jobb helye is. Nyáron felröppent a hír, hogy a Magyar Időknek új tulajdonosa lesz, Mészáros Lőrinc személyében. Ő annak idején 1 milliárd forintot felejtett ki a vagyonnyilatkozatából. Istenem, mit nem adnék, ha feledékenységem odáig fokozódna, hogy csak úgy kieshessen a fejemből: van még valahol 1 milliárdom!

Amúgy a Magyar Idők azért aggódik értem, mert szerintük elfelejtettem a kormány által kezdeményezett, érvénytelen 2016-os népszavazást. Hülye vagyok, hülye vagyok, de erre azért emlékszem.

Csakhogy a választópolgárok itt nem saját kezdeményezésükre szavaztak, hanem a kormány akaratából szavaztatták őket. Az igazi népszavazás pedig különbözik a kormányzati népszavaztatástól. Épp úgy, mint az igazi újságírás a kormányzati újságíratástól.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük