Török Zsolt drámai bejegyzése: A teljes igazság a titkos Soros-tervről


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A terv, maga nagyon egyszerű, hiszen hazánk esetében csak 2-3 lépésből áll.


1. Az Orbán-Rogán-Szijjártó trió letelepített eddig (!) 20 ezer migránst Magyarországon. Ráadásul ennek az igen magas árát a magyarokkal fogják megfizettetni, ha addig el nem zavarjuk őket.

2. Amíg a 20 ezer migránst behozta a Fideszes maffiacsapat, addig kiraktak a Keleti elé 2-3 ezer menekültet fedősztoriként és megfélemlítési célzattal.

3. A riogatást tovább folytatják, hogy közben tovább fosztogathassák a magyar népet és a hazánkat, majd a fenti két lépést megismételgetik a választásokhoz közeledve még párszor.

Mert ugye, azt még az 1.0-ás Orbán-hívő is tudja, hogy nem én vagyok a MÁV vezére, tehát én nem tudok utasítást adni egy mozdonyvezetőnek, egy állomásfőnöknek sem, hogy “Kéne gyorsan pár ezer menekült a Keleti elé!”. Azt azért még az elvakult Fideszesek is tudják, hogy nem én irányítom a schengeni külső határnál szolgálatot teljesítő fegyveres erőket, már pedig ott valakik, valakiknek az utasítására átengedtek pár ezer menekültet (fideszül: migránst). Ki adott erre utasítást? Marika néni? Ki hozta őket a Keleti elé a vasúti szerelvénnyel, Pista bácsi? Ki adta el a 20 ezer Orbán-migránsnak azt a 20 ezer letelepedési kötvényt? Jóska bácsi, a sarki zöldséges? Ki nem működtetett normális határvédelmet 5 év kormányzás után sem? Béla bácsi és Julika néni?
Nem, nem.

Ezen ügyeket, a “Soros-terv” minden egyes pontját Orbánék pokoli üzemében dolgozták ki, fogadták el, hoztak róla döntéseket és hajtották, hajtatták végre parancsuralmi rendszerükben a beosztottaikkal.

És hogy miért? Mert ezeknek semmi nem számít csak a hatalom, ami azért kell hogy még többen lopjanak, harácsoljanak. Miközben Te rettegsz, addig nyugodtan kirabolhatnak. Ha hagyod.Ne hagyd magad! Zavarjuk el a “Soros-terv” végrehajtóit, Orbán Viktort és bűnszervezetét!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük