Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A terv, maga nagyon egyszerű, hiszen hazánk esetében csak 2-3 lépésből áll.


1. Az Orbán-Rogán-Szijjártó trió letelepített eddig (!) 20 ezer migránst Magyarországon. Ráadásul ennek az igen magas árát a magyarokkal fogják megfizettetni, ha addig el nem zavarjuk őket.

2. Amíg a 20 ezer migránst behozta a Fideszes maffiacsapat, addig kiraktak a Keleti elé 2-3 ezer menekültet fedősztoriként és megfélemlítési célzattal.

3. A riogatást tovább folytatják, hogy közben tovább fosztogathassák a magyar népet és a hazánkat, majd a fenti két lépést megismételgetik a választásokhoz közeledve még párszor.

Mert ugye, azt még az 1.0-ás Orbán-hívő is tudja, hogy nem én vagyok a MÁV vezére, tehát én nem tudok utasítást adni egy mozdonyvezetőnek, egy állomásfőnöknek sem, hogy “Kéne gyorsan pár ezer menekült a Keleti elé!”. Azt azért még az elvakult Fideszesek is tudják, hogy nem én irányítom a schengeni külső határnál szolgálatot teljesítő fegyveres erőket, már pedig ott valakik, valakiknek az utasítására átengedtek pár ezer menekültet (fideszül: migránst). Ki adott erre utasítást? Marika néni? Ki hozta őket a Keleti elé a vasúti szerelvénnyel, Pista bácsi? Ki adta el a 20 ezer Orbán-migránsnak azt a 20 ezer letelepedési kötvényt? Jóska bácsi, a sarki zöldséges? Ki nem működtetett normális határvédelmet 5 év kormányzás után sem? Béla bácsi és Julika néni?
Nem, nem.

Ezen ügyeket, a “Soros-terv” minden egyes pontját Orbánék pokoli üzemében dolgozták ki, fogadták el, hoztak róla döntéseket és hajtották, hajtatták végre parancsuralmi rendszerükben a beosztottaikkal.

És hogy miért? Mert ezeknek semmi nem számít csak a hatalom, ami azért kell hogy még többen lopjanak, harácsoljanak. Miközben Te rettegsz, addig nyugodtan kirabolhatnak. Ha hagyod.

Ne hagyd magad! Zavarjuk el a “Soros-terv” végrehajtóit, Orbán Viktort és bűnszervezetét!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: