Nyílt levélben küldték el a pártvezetőket a sunyiba: Mikor jön már meg az eszetek pártvezetők?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Levelem valamennyi demokratikus ellenzéki párt vezetőjének írom!

Tisztelt pártelnökök!

Elkeserítő az a helyzet, hogy miközben a Fidesz választási rendszere együttműködést kíván a pártoktól, maguk meg még mindig az egyéni pártos érdekeikkel vannak elfoglalva, miközben az ország nagy része nyomorog.

„Az országnak harmada éhen gebed, az éhség a szenny marja fel testedet” – mondta a mozgalmi nóta és most újra itt tartunk.

Mikor fogják tisztelettel észrevenni, hogy baromira nem az érdekel minket, hogy hogyan marcangolják egymást a koncon, hanem az, hogyan lehet leváltani a Fideszt.

Eddig mindenkitől azt hallgattam, hogy Botka nem akar megállapodni. Nos, úgy látom, most az MSZP állapodna meg, maguk meg nem.Hallgatom Juhász Pétert a külön listájáról, de kérem szépen az EGYÜTT 1%-on áll, ha összefog a PM, az LMP az EGYÜTT és megszületik az új pólus (amiről egyébként az EGYÜTT-ön kívül hallani sem akarnak a pártok), akkor sem állnak jobban, mint 6%. Viszont ebben az esetben a bejutáshoz 15% kellene. Vagyis az önökre leadott mintegy 500 ezer szavazat a kukában landol. Ezt akarják?

Meddig akarják Orbánt hatalomban tartani a nagyszerű ötleteikkel?

Nem állítanám, hogy az MSZP van a legközelebb hozzám. Nem MSZP szimpatizáns vagyok. Magamat szabadelvűnek tartom. De mi a baj az MSZP ajánlatával? Mindenki megkapná azt, amit szeretne benne. Parlamenti mandátum, frakció miegymás.

Álljanak már meg egy pillanatra. A Fidesz következő ciklusát nem fogják túlélni. Egyikük sem. A másik bajom a kordinált indulással az, hogy 27 körzetről lemond a baloldal vele. Mit mondanak annak a több százezer baloldali szavazónak? Bocsánat, de technikai okokból ti nem számítotok nekünk?

Közös listát, közös programot, közös jelölteket, végre valahára összefogást és GYŐZELMET!

Nyílván feljön a Gyurcsány kérdéskör. Amiben meg az MSZP a hajthatatlan. Bár annak is örülök, hogy Molnár Gyula nyitottságot mutatott a kérdésben. Mindenki diktátumokról beszél pedig ha jól hallom az MSZP azt mondja kész kompromisszumokra.

Nincs telefonjuk, nem találkoznak? Elég volt a médiacirkuszból. Beszéljenek, egymással állapodjanak meg. Ha jól számolom maximum 3 óra alatt hitet tudnának adni a baloldali tábornak! El akarom hinni, hogy le akarják győzni az Orbánt! Győzzenek meg róla, hogy így is van!

Russzó Károly

Demokrata


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük