forrás: nol.hu
forrás: nol.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fidesz folyamatosan arról beszél, hogy meg kell védeni Magyarországot, azonban a magyarok nem egy külső ellenségtől félnek leginkább, hanem attól, hogy kórházba kerülnek. A Fidesz pedig mindent meg is tesz, azért hogy féljenek. A kórházak adóssága túllépte a kezelhető szintet, az orvoshiány miatt kórházi osztályokat zárnak be, nincsenek megfelelő felszerelések, az idősek nem juthatnak hozzá életmentő gyógyszerekhez.

Miért nem védte meg Orbán Viktor azt a 32 ezer embert, akiknek a halála elkerülhető lett volna, ha megfelelően működne az egészségügy?

Miért nem védi meg a Fidesz a betegeket a kórházi fertőzésektől, amiben már többen halnak meg, mint közúti balesetekben?
A legnagyobb veszélyt a magyarokra a fideszes egészségpolitika jelenti. Nem elég, hogy rengeteg orvost és ápolót elüldöztek, most már az egészségügyi szakképzés keretszámait is csökkentik.

A kormányzati agytröszt ismét kiizzadt magából valamit: ha valaki eléggé elhivatott, akkor fizesse meg a képzését, azért, hogy utána szörnyű körülmények között, megalázó fizetésért folyamatosan túlórázzon. Így tesz egy hivatást „csábítóvá” a Fidesz.

Miközben az egészségügyi dolgozók és a betegek is szenvednek az egészségügy helyzete miatt, az orbánisták azzal vannak elfoglalva, hogy több tízmilliárd forintból teleplakátolják az országot egy 87 éves üzletember képével. A plakátok nem gyógyítanak meg senkit, de azok a milliárdok, amibe kerülnek, életet menthetnek. – írja közleményében az MSZP.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: