Meddig tűrjünk? Hány ember fog belerokkanni és végül belehalni Orbánék aljas módszereibe?


forrás: nol.hu
forrás: nol.hu
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

A Fidesz folyamatosan arról beszél, hogy meg kell védeni Magyarországot, azonban a magyarok nem egy külső ellenségtől félnek leginkább, hanem attól, hogy kórházba kerülnek. A Fidesz pedig mindent meg is tesz, azért hogy féljenek. A kórházak adóssága túllépte a kezelhető szintet, az orvoshiány miatt kórházi osztályokat zárnak be, nincsenek megfelelő felszerelések, az idősek nem juthatnak hozzá életmentő gyógyszerekhez.

Miért nem védte meg Orbán Viktor azt a 32 ezer embert, akiknek a halála elkerülhető lett volna, ha megfelelően működne az egészségügy?

Miért nem védi meg a Fidesz a betegeket a kórházi fertőzésektől, amiben már többen halnak meg, mint közúti balesetekben?
A legnagyobb veszélyt a magyarokra a fideszes egészségpolitika jelenti. Nem elég, hogy rengeteg orvost és ápolót elüldöztek, most már az egészségügyi szakképzés keretszámait is csökkentik.

A kormányzati agytröszt ismét kiizzadt magából valamit: ha valaki eléggé elhivatott, akkor fizesse meg a képzését, azért, hogy utána szörnyű körülmények között, megalázó fizetésért folyamatosan túlórázzon. Így tesz egy hivatást „csábítóvá” a Fidesz.

Miközben az egészségügyi dolgozók és a betegek is szenvednek az egészségügy helyzete miatt, az orbánisták azzal vannak elfoglalva, hogy több tízmilliárd forintból teleplakátolják az országot egy 87 éves üzletember képével. A plakátok nem gyógyítanak meg senkit, de azok a milliárdok, amibe kerülnek, életet menthetnek. – írja közleményében az MSZP.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük