Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az élet írja a legjobb forgatókönyveket. Kamerák kereszttüzében élt át orgazmust egy nő, Gyurcsány Ferenc (DK) karjaiban.

Azt hiszem ennél morbidabb beköszönése a mai napnak nem lesz. A magyar médiahack új szintet lépett, ugyanis az átverésekre specializálódott Chili Show előzeteseként jelent meg az a videó, amelyben átverték Gyurcsány Ferencet, kellemetlen helyzetbe hozva a politikust.

Az előzetesben Gyurcsány Ferenc tűnik fel egy nővel a karjaiban, aki épp azt súgja a fülébe, hogy “nincs rajtam bugyi” ami ezután történik az egészen szürreális, az ex-miniszterelnök sietve vonszolja a hölgyet magával, majd mindketten a földön kuporognak, miközben a nő kéjesen nyög. Gyurcsány Ferenc fejét a hölgy fejére függesztve kérdezősködik, aki ebben a pillanatban orgazmust él át.

Igazoltnak látszik Dombóvári István korábbi kijelentése, amit a Borsnak nyilatkozott, miszerint csupa “A” kategóriás hírességet szerepeltetnek majd a műsorban, és nem egy “B” ligát.

Forrás: Facebook

Megkérdeztük a műsor szerkesztőit, hogy mégis mi lehetett az a szituáció, amiben a nyilvános orgazmusig fajult a helyzet.

“Egyenlőre nem árulhatok el túl sok részletet, talán annyit előzetesen elmondhatok Ildikó feladata az volt, hogy egy elvakult Gyurcsány rajongót alakítson, aki a DK elnökének puszta látványától is izgalomba jön. Bár pontos forgatókönyv mentén próbáltunk dolgozni, Gyurcsány Ferenc egy váratlan lépéssel mindent felborított, de ez már tényleg csak az októberi debütáláskor fog kiderülni. ” – tudtuk meg Ábrahám Róberttől

Arra a kérdésre, hogy Gyurcsány Ferenc hogyan fogadta az átverést, azt a választ kaptuk: Abszolút pozitívan, bár eléggé nehezen tudatosult benne, hogy egy átverés közepén találta magát. A Chiliben nincs politika, politikusok igen, de politikai elfogultság semmiképp, ennek ellenére Gyurcsány Ferencannyira empatikus és emberközeli arcát mutatta meg, ami emberileg mindenképp kedvező képet festhet róla. 

Maga a tény, hogy az ország egykori miniszternökét helyezték egy ilyen kínos szituációba, már önmagában korszalkotó, hiszen hosszas keresgélés ellenére sem találtunk hasonlót a médiatörténelemben. – írja a friss24.hu


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: