Ilyet biztosan nem látott még: Gyurcsány karjaiban élt át orgazmust egy nő, akin nem volt bugyi (videóval)


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Az élet írja a legjobb forgatókönyveket. Kamerák kereszttüzében élt át orgazmust egy nő, Gyurcsány Ferenc (DK) karjaiban.

Azt hiszem ennél morbidabb beköszönése a mai napnak nem lesz. A magyar médiahack új szintet lépett, ugyanis az átverésekre specializálódott Chili Show előzeteseként jelent meg az a videó, amelyben átverték Gyurcsány Ferencet, kellemetlen helyzetbe hozva a politikust.

Az előzetesben Gyurcsány Ferenc tűnik fel egy nővel a karjaiban, aki épp azt súgja a fülébe, hogy “nincs rajtam bugyi” ami ezután történik az egészen szürreális, az ex-miniszterelnök sietve vonszolja a hölgyet magával, majd mindketten a földön kuporognak, miközben a nő kéjesen nyög. Gyurcsány Ferenc fejét a hölgy fejére függesztve kérdezősködik, aki ebben a pillanatban orgazmust él át.

Igazoltnak látszik Dombóvári István korábbi kijelentése, amit a Borsnak nyilatkozott, miszerint csupa “A” kategóriás hírességet szerepeltetnek majd a műsorban, és nem egy “B” ligát.

Forrás: Facebook

Megkérdeztük a műsor szerkesztőit, hogy mégis mi lehetett az a szituáció, amiben a nyilvános orgazmusig fajult a helyzet.

“Egyenlőre nem árulhatok el túl sok részletet, talán annyit előzetesen elmondhatok Ildikó feladata az volt, hogy egy elvakult Gyurcsány rajongót alakítson, aki a DK elnökének puszta látványától is izgalomba jön. Bár pontos forgatókönyv mentén próbáltunk dolgozni, Gyurcsány Ferenc egy váratlan lépéssel mindent felborított, de ez már tényleg csak az októberi debütáláskor fog kiderülni. ” – tudtuk meg Ábrahám Róberttől


Arra a kérdésre, hogy Gyurcsány Ferenc hogyan fogadta az átverést, azt a választ kaptuk: Abszolút pozitívan, bár eléggé nehezen tudatosult benne, hogy egy átverés közepén találta magát. A Chiliben nincs politika, politikusok igen, de politikai elfogultság semmiképp, ennek ellenére Gyurcsány Ferencannyira empatikus és emberközeli arcát mutatta meg, ami emberileg mindenképp kedvező képet festhet róla. 


Maga a tény, hogy az ország egykori miniszternökét helyezték egy ilyen kínos szituációba, már önmagában korszalkotó, hiszen hosszas keresgélés ellenére sem találtunk hasonlót a médiatörténelemben. – írja a friss24.hu


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük