Ilyet biztosan nem látott még: Gyurcsány karjaiban élt át orgazmust egy nő, akin nem volt bugyi (videóval)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az élet írja a legjobb forgatókönyveket. Kamerák kereszttüzében élt át orgazmust egy nő, Gyurcsány Ferenc (DK) karjaiban.

Azt hiszem ennél morbidabb beköszönése a mai napnak nem lesz. A magyar médiahack új szintet lépett, ugyanis az átverésekre specializálódott Chili Show előzeteseként jelent meg az a videó, amelyben átverték Gyurcsány Ferencet, kellemetlen helyzetbe hozva a politikust.

Az előzetesben Gyurcsány Ferenc tűnik fel egy nővel a karjaiban, aki épp azt súgja a fülébe, hogy “nincs rajtam bugyi” ami ezután történik az egészen szürreális, az ex-miniszterelnök sietve vonszolja a hölgyet magával, majd mindketten a földön kuporognak, miközben a nő kéjesen nyög. Gyurcsány Ferenc fejét a hölgy fejére függesztve kérdezősködik, aki ebben a pillanatban orgazmust él át.

Igazoltnak látszik Dombóvári István korábbi kijelentése, amit a Borsnak nyilatkozott, miszerint csupa “A” kategóriás hírességet szerepeltetnek majd a műsorban, és nem egy “B” ligát.

Forrás: FacebookMegkérdeztük a műsor szerkesztőit, hogy mégis mi lehetett az a szituáció, amiben a nyilvános orgazmusig fajult a helyzet.

“Egyenlőre nem árulhatok el túl sok részletet, talán annyit előzetesen elmondhatok Ildikó feladata az volt, hogy egy elvakult Gyurcsány rajongót alakítson, aki a DK elnökének puszta látványától is izgalomba jön. Bár pontos forgatókönyv mentén próbáltunk dolgozni, Gyurcsány Ferenc egy váratlan lépéssel mindent felborított, de ez már tényleg csak az októberi debütáláskor fog kiderülni. ” – tudtuk meg Ábrahám Róberttől

Arra a kérdésre, hogy Gyurcsány Ferenc hogyan fogadta az átverést, azt a választ kaptuk: Abszolút pozitívan, bár eléggé nehezen tudatosult benne, hogy egy átverés közepén találta magát. A Chiliben nincs politika, politikusok igen, de politikai elfogultság semmiképp, ennek ellenére Gyurcsány Ferencannyira empatikus és emberközeli arcát mutatta meg, ami emberileg mindenképp kedvező képet festhet róla. 

Maga a tény, hogy az ország egykori miniszternökét helyezték egy ilyen kínos szituációba, már önmagában korszalkotó, hiszen hosszas keresgélés ellenére sem találtunk hasonlót a médiatörténelemben. – írja a friss24.hu


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük