Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szanyi Tibort sokan az MSZP fenegyerekének tartják, a legutóbbi megszólalásával nyugodtan mondhatjuk, rászolgált a névre.

Miután ma reggel Demcsák Zsuzsa (alig két hét munkaviszony után) felmondott a csatornánál, az ATV megnevezte, kik fogják helyettesíteni a riporternőt.

Az Egyenes beszédet a jövőben hétfőtől csütörtökig Rónai Egon, péntekenként pedig Krug Emília fogja vezetni. – írja az NYF.

Demcsák Zsuzsa Szanyi Tiborral készített az ATV reggeli műsorában interjút, mely interjúban a műsorvezető finoman fogalmazva sem volt a helyzet magaslatán. Állítások szerint azonban a csatornának több problémája is volt a műsorvezetővel.

A magyar internet sokak által női wc falának tartott Tumblr nevű közösségi portál a csípős és cinikus, kemény kérdések és válaszok oldala, ahol könnyen beleállnak az emberfiába.

Szanyi Tibor kapott egy kérdést Demcsák-ügyben:

– látod @szanyitibor mit tettél? ?

Erre a képviselő frappáns választ adott:

– Eljön az idő, amikor Orbánnal is elbeszélgetek…


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Baloldali fiatalok: „Orbánék tönkreteszik a fiatalok életét”

Az MSZP társult ifjúsági szervezete a Societas szerint a fiatalok folyamatos lemondásra kényszerülnek, sokszor már az alapvető szükségletekről kell lemondaniuk a kormány hibás gazdaságpolitikája...

Tóth Bertalan: Veszélyes játékba kezdett a Fidesz

A Fidesz-kormány hintapolitikája a svéd és a finn NATO-csatlakozás ügyében még inkább ráerősít Magyarország folyamatos elszigetelődésére – mondta az MSZP parlamenti frakcióvezetője az ATV...

Pintér újra lecsapott – Így próbálja eltusolni az ügyet a rendőrminiszter?

Szokott módon hallgatásba burkolózik a fideszes belügyminiszter, amikor meg kellene magyaráznia, miért meneszti a Tiszántúli Vízügyi Igazgatóság vezetőjét - írja közleményében Komjáthi Imre, az...