Szanyi Tibor is megszólalt Demcsák ügyben – nem fogod elhinni mit mondott a politikus


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Szanyi Tibort sokan az MSZP fenegyerekének tartják, a legutóbbi megszólalásával nyugodtan mondhatjuk, rászolgált a névre.

Miután ma reggel Demcsák Zsuzsa (alig két hét munkaviszony után) felmondott a csatornánál, az ATV megnevezte, kik fogják helyettesíteni a riporternőt.

Az Egyenes beszédet a jövőben hétfőtől csütörtökig Rónai Egon, péntekenként pedig Krug Emília fogja vezetni. – írja az NYF.

Demcsák Zsuzsa Szanyi Tiborral készített az ATV reggeli műsorában interjút, mely interjúban a műsorvezető finoman fogalmazva sem volt a helyzet magaslatán. Állítások szerint azonban a csatornának több problémája is volt a műsorvezetővel.

A magyar internet sokak által női wc falának tartott Tumblr nevű közösségi portál a csípős és cinikus, kemény kérdések és válaszok oldala, ahol könnyen beleállnak az emberfiába.

Szanyi Tibor kapott egy kérdést Demcsák-ügyben:

– látod @szanyitibor mit tettél? ?Erre a képviselő frappáns választ adott:

– Eljön az idő, amikor Orbánnal is elbeszélgetek…


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük