Szanyi Tibor is megszólalt Demcsák ügyben – nem fogod elhinni mit mondott a politikus


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Szanyi Tibort sokan az MSZP fenegyerekének tartják, a legutóbbi megszólalásával nyugodtan mondhatjuk, rászolgált a névre.

Miután ma reggel Demcsák Zsuzsa (alig két hét munkaviszony után) felmondott a csatornánál, az ATV megnevezte, kik fogják helyettesíteni a riporternőt.

Az Egyenes beszédet a jövőben hétfőtől csütörtökig Rónai Egon, péntekenként pedig Krug Emília fogja vezetni. – írja az NYF.

Demcsák Zsuzsa Szanyi Tiborral készített az ATV reggeli műsorában interjút, mely interjúban a műsorvezető finoman fogalmazva sem volt a helyzet magaslatán. Állítások szerint azonban a csatornának több problémája is volt a műsorvezetővel.

A magyar internet sokak által női wc falának tartott Tumblr nevű közösségi portál a csípős és cinikus, kemény kérdések és válaszok oldala, ahol könnyen beleállnak az emberfiába.

Szanyi Tibor kapott egy kérdést Demcsák-ügyben:

– látod @szanyitibor mit tettél? ?

Erre a képviselő frappáns választ adott:

– Eljön az idő, amikor Orbánnal is elbeszélgetek…


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük