Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Közhely már a politikában az a mondat, hogy – Lendvai sziporkázik – vagy hogy – Ildikó ismét szellemes volt – merthogy lehet kedvelni vagy gyűlölni a szocialista politikust, erre a fajta lényeglátásra bizony nagy szükség van a magyar belpolitikában.

Mi meg ráadásul még szeretjük is Ildikót! Miért? Mert most is 3 mondat alatt rendet vágott a jobboldalon. Ha ezután nem ismernek magukra ezek a fiúk, akkor ott komoly szellemi problémák vannak. Mi is ez a 3 mondat:

„A miniszterelnök ma a Parlamentben azzal támadta Vonát, hogy az valószínűleg szemöldökcsipeszt használ. Vona viszont előzőleg a szotyizást hányta Orbán szemére. Annyira szeretem az igényes elvi vitákat.”

Aki lemaradt volna megkezdődött a szezon Kőbánya 123-as számú italkimérésében, mint ahogyan a magyar parlament is az őszi szezonnyitóján van túl. Mint ahogyan egy kocsmában, úgy a magyar parlamentben sem azért rossz a légkör, mert ez eleve elrendeltetett lenne, hanem mert azok a bizonyos alakok bemehetnek, de csak addig ameddig kocsmáruram ki nem penderíti őket. A magyar parlament talán ennyivel szomorúbb hely, nem lehet Orbán orrára csapni az ajtót.

Nade mi is történt:

Ismét Orbán Viktor napirend előtti felszólalásával kezdődött az Országgyűlés őszi ülésszaka. A kormányfő beszédjére reagáltak a Parlamentben ülő pártok frakcióvezetői, köztük a Jobbik elnöke, Vona Gábor is, aki szerint csak abban ért el sikereket Orbán, hogy kormányzati szintre emelte a korrupciót. Vona kritikáira érdemben megint nem reagált a miniszterelnök, helyette ismét előkapta a buzikártyát, és kijelentette:

“NEKI CSAK ARRA HÍVOM FEL A FIGYELMÉT, HOGY A KORMÁNYZÁSHOZ KOMOLYABB ESZKÖZÖKRE VAN SZÜKSÉG MINT EGY SZEMÖLDÖKCSIPESZ.”

Ehhez tette hozzá Lendvai azt, hogy:

Tágítják a nemzet szemhatárát, és segítenek a világ bonyolult kérdéseinek megértésében.

Me meg csak annyit, hogy minden tiszteletünk a Kőbányaiaké!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Baloldali fiatalok: „Orbánék tönkreteszik a fiatalok életét”

Az MSZP társult ifjúsági szervezete a Societas szerint a fiatalok folyamatos lemondásra kényszerülnek, sokszor már az alapvető szükségletekről kell lemondaniuk a kormány hibás gazdaságpolitikája...

Tóth Bertalan: Veszélyes játékba kezdett a Fidesz

A Fidesz-kormány hintapolitikája a svéd és a finn NATO-csatlakozás ügyében még inkább ráerősít Magyarország folyamatos elszigetelődésére – mondta az MSZP parlamenti frakcióvezetője az ATV...

Pintér újra lecsapott – Így próbálja eltusolni az ügyet a rendőrminiszter?

Szokott módon hallgatásba burkolózik a fideszes belügyminiszter, amikor meg kellene magyaráznia, miért meneszti a Tiszántúli Vízügyi Igazgatóság vezetőjét - írja közleményében Komjáthi Imre, az...