Lendvai Ildikó pontosan 3 mondattal helyretette Vonát és Orbánt – mi meg jót nevettünk


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Közhely már a politikában az a mondat, hogy – Lendvai sziporkázik – vagy hogy – Ildikó ismét szellemes volt – merthogy lehet kedvelni vagy gyűlölni a szocialista politikust, erre a fajta lényeglátásra bizony nagy szükség van a magyar belpolitikában.

Mi meg ráadásul még szeretjük is Ildikót! Miért? Mert most is 3 mondat alatt rendet vágott a jobboldalon. Ha ezután nem ismernek magukra ezek a fiúk, akkor ott komoly szellemi problémák vannak. Mi is ez a 3 mondat:

“A miniszterelnök ma a Parlamentben azzal támadta Vonát, hogy az valószínűleg szemöldökcsipeszt használ. Vona viszont előzőleg a szotyizást hányta Orbán szemére. Annyira szeretem az igényes elvi vitákat.”

Aki lemaradt volna megkezdődött a szezon Kőbánya 123-as számú italkimérésében, mint ahogyan a magyar parlament is az őszi szezonnyitóján van túl. Mint ahogyan egy kocsmában, úgy a magyar parlamentben sem azért rossz a légkör, mert ez eleve elrendeltetett lenne, hanem mert azok a bizonyos alakok bemehetnek, de csak addig ameddig kocsmáruram ki nem penderíti őket. A magyar parlament talán ennyivel szomorúbb hely, nem lehet Orbán orrára csapni az ajtót.

Nade mi is történt:

Ismét Orbán Viktor napirend előtti felszólalásával kezdődött az Országgyűlés őszi ülésszaka. A kormányfő beszédjére reagáltak a Parlamentben ülő pártok frakcióvezetői, köztük a Jobbik elnöke, Vona Gábor is, aki szerint csak abban ért el sikereket Orbán, hogy kormányzati szintre emelte a korrupciót. Vona kritikáira érdemben megint nem reagált a miniszterelnök, helyette ismét előkapta a buzikártyát, és kijelentette:

“NEKI CSAK ARRA HÍVOM FEL A FIGYELMÉT, HOGY A KORMÁNYZÁSHOZ KOMOLYABB ESZKÖZÖKRE VAN SZÜKSÉG MINT EGY SZEMÖLDÖKCSIPESZ.”

Ehhez tette hozzá Lendvai azt, hogy:

Tágítják a nemzet szemhatárát, és segítenek a világ bonyolult kérdéseinek megértésében.Me meg csak annyit, hogy minden tiszteletünk a Kőbányaiaké!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük