Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nehéz igazságot tenni abban, hogy a műsorvezető péntek reggel az ATV-n ittasan vezette a Start című reggeli műsort, vagy hihetünk Demcsák narratívájának és a kialvatlanság számlájára írható az a botrányos és kínos mutatvány, amelyet műsorvezetés címszó alatt adott elő.

Korábban itt számoltunk be az esetről

Az viszont tény, hogy Gyorsított eljárásban, nem jogerősen bűnösnek mondta ki a bíróság ittas vezetés miatt Demcsák Zsuzsát még 2016-ban. A műsorvezető jogsija két évre ugrott, és egymillió forintos bírságot is meg kellett fizetnie. – írja a Bors.

A lap így számolt be az esetről: Súlyos büntetést kapott Demcsák Zsuzsa egy független szakértő szerint. A műsorvezetőt, mint azt a Bors hírül adta, május 2-án, hajnali két órakor ittas vezetés közben kapták el a zsaruk Budapest II. kerületében. A TV2 Mokka műsorvezetőjét gyorsított eljárásban, alig három héttel az események után mondta ki bűnösnek – első fokon – a bíróság.

„A vádlottat a bíróság 2016. május 26-án bűnösnek mondta ki ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségében, ezért őt 200 napi tétel pénzbüntetésre ítélte és a járművezetéstől 2 évre eltiltotta. A bíróság egynapi tétel összegét 5000 forintban határozta meg. Az ítélet nem jogerős” – közölte megkeresésünkre a Fővárosi Törvényszék sajtóosztálya.

Ez annyit jelent, hogy Demcsáknak egymillió forintba került A Nagy Duett utáni gőzkieresztés, ami egy független szakjogász állítása szerint súlyosnak tűnő büntetés.

További részletek a bors.hu-n

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: