Nem az első eset, korábban is voltak kínos ügyei Demcsák Zsuzsának


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nehéz igazságot tenni abban, hogy a műsorvezető péntek reggel az ATV-n ittasan vezette a Start című reggeli műsort, vagy hihetünk Demcsák narratívájának és a kialvatlanság számlájára írható az a botrányos és kínos mutatvány, amelyet műsorvezetés címszó alatt adott elő.

Korábban itt számoltunk be az esetről

Az viszont tény, hogy Gyorsított eljárásban, nem jogerősen bűnösnek mondta ki a bíróság ittas vezetés miatt Demcsák Zsuzsát még 2016-ban. A műsorvezető jogsija két évre ugrott, és egymillió forintos bírságot is meg kellett fizetnie. – írja a Bors.

A lap így számolt be az esetről: Súlyos büntetést kapott Demcsák Zsuzsa egy független szakértő szerint. A műsorvezetőt, mint azt a Bors hírül adta, május 2-án, hajnali két órakor ittas vezetés közben kapták el a zsaruk Budapest II. kerületében. A TV2 Mokka műsorvezetőjét gyorsított eljárásban, alig három héttel az események után mondta ki bűnösnek – első fokon – a bíróság.„A vádlottat a bíróság 2016. május 26-án bűnösnek mondta ki ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségében, ezért őt 200 napi tétel pénzbüntetésre ítélte és a járművezetéstől 2 évre eltiltotta. A bíróság egynapi tétel összegét 5000 forintban határozta meg. Az ítélet nem jogerős” – közölte megkeresésünkre a Fővárosi Törvényszék sajtóosztálya.

Ez annyit jelent, hogy Demcsáknak egymillió forintba került A Nagy Duett utáni gőzkieresztés, ami egy független szakjogász állítása szerint súlyosnak tűnő büntetés.

További részletek a bors.hu-n

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük