Elérhető közelségben a megállapodás – szavazzon!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Hihetetlen közel került az MSZP és a DK közötti megállapodás!

Konkrét megállapodási javaslatot tett az MSZP a DK-nak, akár a hétvégén   megszülethet az összefogás a két párt között.Ha lehet hinni Gyurcsánynak, hogy a DK-nak és neki nincsenek előfeltételei a két párt megállapodásával kapcsolatosan, akkor akár a hétvégén is megszülethet a 2018-as választásokra a baloldali összefogás. A fordulatot az MSZP hajdúszoboszlói frakció ülése hozta, a labda most már Gyurcsánynál pattog.

Rákospalotán, a főváros XV. kerületében való indulást ajánlja Botka László Gyurcsány Ferencnek – ez derült ki az MSZP hajdúszoboszlói frakcióülésén, ahol a résztvevők elmondása szerint a zárt ajtók mögött nyugodt, konstruktív megbeszélés folyt a programról és a szövetségi politikáról is- tudta meg az atv.hu

Budapest XV. kerületében szinte biztos a baloldali győzelem, ráadásul a kerületet egy DK-s polgármester, Hajdú László vezeti.

Így teljesen logikus és ésszerű kompromisszumos javaslat az, amit Botka László az MSZP miniszterelnök jelöltje megfogalmazott, hiszen a XV. kerületből borítékolható, hogy Gyurcsány parlamenti mandátumot szerez.

A kérdés azaz, hogy a DK képes e engedni álláspontjából, miszerint Gyurcsánynak mindenféleképp csak a listás mandátum megfelelő. – adja hírül a HírHugó

Ön szerint Gyurcsány Ferenc elfogadja Botka László ajánlatát az összefogásra?

View Results

Betöltés ... Betöltés ...

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük