Elérhető közelségben a megállapodás – szavazzon!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Hihetetlen közel került az MSZP és a DK közötti megállapodás!

Konkrét megállapodási javaslatot tett az MSZP a DK-nak, akár a hétvégén   megszülethet az összefogás a két párt között.

Ha lehet hinni Gyurcsánynak, hogy a DK-nak és neki nincsenek előfeltételei a két párt megállapodásával kapcsolatosan, akkor akár a hétvégén is megszülethet a 2018-as választásokra a baloldali összefogás. A fordulatot az MSZP hajdúszoboszlói frakció ülése hozta, a labda most már Gyurcsánynál pattog.

Rákospalotán, a főváros XV. kerületében való indulást ajánlja Botka László Gyurcsány Ferencnek – ez derült ki az MSZP hajdúszoboszlói frakcióülésén, ahol a résztvevők elmondása szerint a zárt ajtók mögött nyugodt, konstruktív megbeszélés folyt a programról és a szövetségi politikáról is- tudta meg az atv.hu

Budapest XV. kerületében szinte biztos a baloldali győzelem, ráadásul a kerületet egy DK-s polgármester, Hajdú László vezeti.

Így teljesen logikus és ésszerű kompromisszumos javaslat az, amit Botka László az MSZP miniszterelnök jelöltje megfogalmazott, hiszen a XV. kerületből borítékolható, hogy Gyurcsány parlamenti mandátumot szerez.A kérdés azaz, hogy a DK képes e engedni álláspontjából, miszerint Gyurcsánynak mindenféleképp csak a listás mandátum megfelelő. – adja hírül a HírHugó

Ön szerint Gyurcsány Ferenc elfogadja Botka László ajánlatát az összefogásra?

View Results

Betöltés ... Betöltés ...

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük