Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hihetetlen közel került az MSZP és a DK közötti megállapodás!

Konkrét megállapodási javaslatot tett az MSZP a DK-nak, akár a hétvégén   megszülethet az összefogás a két párt között.

Ha lehet hinni Gyurcsánynak, hogy a DK-nak és neki nincsenek előfeltételei a két párt megállapodásával kapcsolatosan, akkor akár a hétvégén is megszülethet a 2018-as választásokra a baloldali összefogás. A fordulatot az MSZP hajdúszoboszlói frakció ülése hozta, a labda most már Gyurcsánynál pattog.

Rákospalotán, a főváros XV. kerületében való indulást ajánlja Botka László Gyurcsány Ferencnek – ez derült ki az MSZP hajdúszoboszlói frakcióülésén, ahol a résztvevők elmondása szerint a zárt ajtók mögött nyugodt, konstruktív megbeszélés folyt a programról és a szövetségi politikáról is- tudta meg az atv.hu

Budapest XV. kerületében szinte biztos a baloldali győzelem, ráadásul a kerületet egy DK-s polgármester, Hajdú László vezeti.

Így teljesen logikus és ésszerű kompromisszumos javaslat az, amit Botka László az MSZP miniszterelnök jelöltje megfogalmazott, hiszen a XV. kerületből borítékolható, hogy Gyurcsány parlamenti mandátumot szerez.

A kérdés azaz, hogy a DK képes e engedni álláspontjából, miszerint Gyurcsánynak mindenféleképp csak a listás mandátum megfelelő. – adja hírül a HírHugó

[poll id=”5″]

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: