Orbán álpuccsot szervez saját maga ellen, hogy majd fizikailag is leszámoljon az ellenzékkel?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Valóban itt tartana már a magyar politika?

Lázár, Semjén, Kövér és Rogán „utcai zavargásokkal” és „polgárháborús pszichózissal” tarkított „brutális kampányról” szóló víziói után Németh Szilárd tegnap új magasságokba emelte a Fidesz kommunikációját: szerinte a „nemzetbiztonság kockázatot” jelentő Gulyás Márton, Schilling Árpád és Vágó Gábor a központi alakjai a Fidesz által régóta emlegetett „forró ősznek”.

Bár rossz nyelvek szerint Németh Szilárd fő funkciója a Fideszben az, hogy mellette Kósa Lajos is fénylő intellektusnak tűnjék, szavait nem érdemes félvállról venni. 2006 őszén ugyanis megtapasztalhattuk, hogy igenis van az országban olyan politikai erő, ami képes utcai zavargásokat szervezni és polgárháborús pszichózist teremteni: ezt a politikai erőt Fidesznek hívják.

Az természetesen nem újdonság, hogy a kormánytöbbség a szabad véleménynyilvánítást nemzetbiztonsági kockázatnak tekinti. A Demokratikus Koalíció azonban fölhívja Orbán Viktort: sürgősen tegyen le arról, hogy Erdogan török elnök példáját követve álpuccsot szervez saját maga ellen, majd ennek leverése és megtorlása ürügyén fizikailag is leszámol ellenzékével. Nem fog sikerülni. – állítja a Demokratikus Koalíció hivatalos közleményében.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük