Orbán álpuccsot szervez saját maga ellen, hogy majd fizikailag is leszámoljon az ellenzékkel?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Valóban itt tartana már a magyar politika?

Lázár, Semjén, Kövér és Rogán „utcai zavargásokkal” és „polgárháborús pszichózissal” tarkított „brutális kampányról” szóló víziói után Németh Szilárd tegnap új magasságokba emelte a Fidesz kommunikációját: szerinte a „nemzetbiztonság kockázatot” jelentő Gulyás Márton, Schilling Árpád és Vágó Gábor a központi alakjai a Fidesz által régóta emlegetett „forró ősznek”.Bár rossz nyelvek szerint Németh Szilárd fő funkciója a Fideszben az, hogy mellette Kósa Lajos is fénylő intellektusnak tűnjék, szavait nem érdemes félvállról venni. 2006 őszén ugyanis megtapasztalhattuk, hogy igenis van az országban olyan politikai erő, ami képes utcai zavargásokat szervezni és polgárháborús pszichózist teremteni: ezt a politikai erőt Fidesznek hívják.

Az természetesen nem újdonság, hogy a kormánytöbbség a szabad véleménynyilvánítást nemzetbiztonsági kockázatnak tekinti. A Demokratikus Koalíció azonban fölhívja Orbán Viktort: sürgősen tegyen le arról, hogy Erdogan török elnök példáját követve álpuccsot szervez saját maga ellen, majd ennek leverése és megtorlása ürügyén fizikailag is leszámol ellenzékével. Nem fog sikerülni. – állítja a Demokratikus Koalíció hivatalos közleményében.

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük