Ma végre az a műsor ment a TV2-ön amire egy ország várt


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Vajnát meg eszi a fene!

Összesen 8 felperessel szemben – TV2, Origo, és más szennymédiák -, több mint 150 cikk és híradós anyag kapcsán indítottam személyiségi jogi pereket az elmúlt hetekben.

Ezért észbe kaptak a TV2-nél, és most elkezdték leközölni azt a 14 helyreigazítást, amit jogerősen megnyertem velük szemben. Igaz, hogy ehhez nem volt elég a bíróság ítélete ami januárban kimondta, hogy 30 napjuk van rá, hanem most teljesítik, 9 hónappal később, mert bepereltem őket.Nagyon ritka, hogy a TV2-n igazat mondjanak, de ez most egy ilyen sorozat:

Valótlanul állítottuk…
Valótlanul híreszteltük…
Valótlanul tüntettük fel hamis színben…

Szóval már a TV2 is kimondja, hogy semmi közöm nem volt Poritk Tamáshoz, akivel Rogán Antal üzletelt. – írja internetes jegyzetében Juhász Péter az Együtt politikusa.

Sztrárklikk.hu/balramagyar.hu

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük