Ma végre az a műsor ment a TV2-ön amire egy ország várt


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Vajnát meg eszi a fene!

Összesen 8 felperessel szemben – TV2, Origo, és más szennymédiák -, több mint 150 cikk és híradós anyag kapcsán indítottam személyiségi jogi pereket az elmúlt hetekben.

Ezért észbe kaptak a TV2-nél, és most elkezdték leközölni azt a 14 helyreigazítást, amit jogerősen megnyertem velük szemben. Igaz, hogy ehhez nem volt elég a bíróság ítélete ami januárban kimondta, hogy 30 napjuk van rá, hanem most teljesítik, 9 hónappal később, mert bepereltem őket.

Nagyon ritka, hogy a TV2-n igazat mondjanak, de ez most egy ilyen sorozat:

Valótlanul állítottuk…
Valótlanul híreszteltük…
Valótlanul tüntettük fel hamis színben…

Szóval már a TV2 is kimondja, hogy semmi közöm nem volt Poritk Tamáshoz, akivel Rogán Antal üzletelt. – írja internetes jegyzetében Juhász Péter az Együtt politikusa.

Sztrárklikk.hu/balramagyar.hu

Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük