Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az Orbán-kormány politikusai nem értik azt, amit nem hogy az egész ország, de egész Európa pontosan tud.

Nem értik a Fidesznél, hogy a több ezer uniós beruházásból miért pont a felcsúti kisvasutat ellenőrizné a brüsszeli adminisztráció. Mi meg pontosan értjük. Az viszont kétséges, hogy mi lesz a kimenetele.

Lázár János és Deutsch Tamás szerint politikai támadásról van szó. A pofátlan Lázár nem átallotta azt mondani, hogy:

Különösen felháborítónak tartom, és kategorikusan el is utasítom, hogy a több ezer társfinanszírozásból történetesen azt a projektet vizsgálják, amelyet a magyar miniszterelnök szülőfalujában valósítottak meg.

Mi is különösen felháborítónak tartjuk, hogy Orbán hobbijaira mennek el a súlyos milliárdok, miközben rohad az egészségügy és nincs kréta az iskolákba. Még egy stadion, még egy kisvasút – amin jeleznénk a kutya sem jár. Értelmesebb lett volna szellemvasútnak nevezni.

Egy biztos Brüsszelnek is feltűnt, valami bűzlik Felcsúton. Lázár pofátlan kijelezésére meg is érkezett az EU válasza:

Nem hagyjuk, hogy a magyar kormány döntse el, hogy mit nézzünk meg.

Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője – aki az esetre Facebook-oldalán felhívta a figyelmet – a 24.hu-nak nyilatkozva azt mondta: a költségvetési ellenőrzési bizottság látogatása teljesen normális és bevett gyakorlat, az ehhez hasonló ellenőrzésektől csak az fél, akinek takargatnivalója van.

Orbánék gerinctelenül lerabolták az uniós forrásokat, szinte minden eurocentet a rokonok vagy narancsos üzlettársak kaptak meg. Ezen nincs mit szépíteni. Ezt az EU és a Fidesz pártcsaládjának képviselői, a néppárti politikusok is pontosan tudják és látják. Az pedig, hogy Deutsch Tamás fideszes képviselő megpróbálta a választások utánra tolni az ellenőrző látogatás időpontját, több mint önleleplező – mondta a Szocialista EP képviselő.

A balra Magyar várja a vizsgálat végét, még a választások előtt!

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: