Orbán gigájára lép az EU – a legkedvesebb dolga lehet a veszte


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az Orbán-kormány politikusai nem értik azt, amit nem hogy az egész ország, de egész Európa pontosan tud.

Nem értik a Fidesznél, hogy a több ezer uniós beruházásból miért pont a felcsúti kisvasutat ellenőrizné a brüsszeli adminisztráció. Mi meg pontosan értjük. Az viszont kétséges, hogy mi lesz a kimenetele.Lázár János és Deutsch Tamás szerint politikai támadásról van szó. A pofátlan Lázár nem átallotta azt mondani, hogy:

Különösen felháborítónak tartom, és kategorikusan el is utasítom, hogy a több ezer társfinanszírozásból történetesen azt a projektet vizsgálják, amelyet a magyar miniszterelnök szülőfalujában valósítottak meg.

Mi is különösen felháborítónak tartjuk, hogy Orbán hobbijaira mennek el a súlyos milliárdok, miközben rohad az egészségügy és nincs kréta az iskolákba. Még egy stadion, még egy kisvasút – amin jeleznénk a kutya sem jár. Értelmesebb lett volna szellemvasútnak nevezni.

Egy biztos Brüsszelnek is feltűnt, valami bűzlik Felcsúton. Lázár pofátlan kijelezésére meg is érkezett az EU válasza:

Nem hagyjuk, hogy a magyar kormány döntse el, hogy mit nézzünk meg.
Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője – aki az esetre Facebook-oldalán felhívta a figyelmet – a 24.hu-nak nyilatkozva azt mondta: a költségvetési ellenőrzési bizottság látogatása teljesen normális és bevett gyakorlat, az ehhez hasonló ellenőrzésektől csak az fél, akinek takargatnivalója van.

Orbánék gerinctelenül lerabolták az uniós forrásokat, szinte minden eurocentet a rokonok vagy narancsos üzlettársak kaptak meg. Ezen nincs mit szépíteni. Ezt az EU és a Fidesz pártcsaládjának képviselői, a néppárti politikusok is pontosan tudják és látják. Az pedig, hogy Deutsch Tamás fideszes képviselő megpróbálta a választások utánra tolni az ellenőrző látogatás időpontját, több mint önleleplező – mondta a Szocialista EP képviselő.


A balra Magyar várja a vizsgálat végét, még a választások előtt!

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük