Orbán gigájára lép az EU – a legkedvesebb dolga lehet a veszte


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az Orbán-kormány politikusai nem értik azt, amit nem hogy az egész ország, de egész Európa pontosan tud.

Nem értik a Fidesznél, hogy a több ezer uniós beruházásból miért pont a felcsúti kisvasutat ellenőrizné a brüsszeli adminisztráció. Mi meg pontosan értjük. Az viszont kétséges, hogy mi lesz a kimenetele.

Lázár János és Deutsch Tamás szerint politikai támadásról van szó. A pofátlan Lázár nem átallotta azt mondani, hogy:

Különösen felháborítónak tartom, és kategorikusan el is utasítom, hogy a több ezer társfinanszírozásból történetesen azt a projektet vizsgálják, amelyet a magyar miniszterelnök szülőfalujában valósítottak meg.

Mi is különösen felháborítónak tartjuk, hogy Orbán hobbijaira mennek el a súlyos milliárdok, miközben rohad az egészségügy és nincs kréta az iskolákba. Még egy stadion, még egy kisvasút – amin jeleznénk a kutya sem jár. Értelmesebb lett volna szellemvasútnak nevezni.

Egy biztos Brüsszelnek is feltűnt, valami bűzlik Felcsúton. Lázár pofátlan kijelezésére meg is érkezett az EU válasza:Nem hagyjuk, hogy a magyar kormány döntse el, hogy mit nézzünk meg.

Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője – aki az esetre Facebook-oldalán felhívta a figyelmet – a 24.hu-nak nyilatkozva azt mondta: a költségvetési ellenőrzési bizottság látogatása teljesen normális és bevett gyakorlat, az ehhez hasonló ellenőrzésektől csak az fél, akinek takargatnivalója van.

Orbánék gerinctelenül lerabolták az uniós forrásokat, szinte minden eurocentet a rokonok vagy narancsos üzlettársak kaptak meg. Ezen nincs mit szépíteni. Ezt az EU és a Fidesz pártcsaládjának képviselői, a néppárti politikusok is pontosan tudják és látják. Az pedig, hogy Deutsch Tamás fideszes képviselő megpróbálta a választások utánra tolni az ellenőrző látogatás időpontját, több mint önleleplező – mondta a Szocialista EP képviselő.

A balra Magyar várja a vizsgálat végét, még a választások előtt!

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük