Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Csattanás lesz ebből!

Puccshangulat alakult ki a csepeli Fideszben, elkergetnék a helyi párt éléről Németh Szilárdot és embereit. – közölte a hirhugo.hu.

Forrás: hirhugo.hu

A lázadás mögött a kerület fideszes polgármestere állhat.

– számolt be a Csepel hírek.

Csepelhírek blog megkapta annak a taggyűlésnek a meghívóját is, melyben  a Csepeli Szervezetének tagjait hívják tisztújító közgyűlésére. Nem véletlen, a helyi portál beszámolója szerint áll a bál a  csepeli Fideszben, ugyanis egyre több az elégedetlen ember. Növekszik azoknak a száma, akik kipenderítenék Csepelről a rezsibiztost és klientúráját.

Forrás: hirhugo.hu

Kiszivárogott információk alapján  kezd betelni a pohár azzal, hogy Németh Szilárd és emberei  folyamatosan lejáratja a csepeli Fideszt.

A helyi oldal forrása állítja, hogy  a tagság értelmiségi részének kifejezetten elege van már abból, hogy az országos médiában Csepelről folyamatosan olyan hírek jelennek meg, melyben a megnyilatkozásaiban meglehetősen műveletlen, viselkedni nem tudó Németh Szilárd a nevetség tárgya.

Egyesekben komolyan felmerült, hogy az utolsó pillanatban mégse Németh Szilárdot indítsák az országgyűlési választásokon, mert úgy látják, hogy a rezsibiztos pont úgy elveszti a választókerületet a baloldallal  szemben, mint 2014-ben.

Nem véletlen, hogy annak lenne támogatottsága , hogy Németh Szilárd helyett inkább Borbély Lénárdot, jelenlegi polgármestert indítsák. Borbély ugyanis kevésbé elhasználódott ember.

Másrészt nem véletlenül gondolkodnak így, hiszen a fő konfliktus Borbély és Németh Szilárd között kezd eszkalálódni.

Az utóbbi hónapokban egyre keményebb a hangulat a Polgármesteri Hivatalban is. Ugyanis a Fidesz embereivel feltöltött csepeli hivatalban is megindult egy leszámolás. Borbély Lénárd folyamatosan elkezdte kirakni azokat az embereket, akiket anno még Németh Szilárd hozott ide.

Így került ki Németh egyik parlamenti bizalmi embere az önkormányzatból, de Borbély Lénárd másokat is kiszorított, mert elege van abból, hogy Németh Szilárd emberei mindent jelentenek a rezsibiztosnak.

Persze tudjuk az, hogy a Fideszben helyben lázonganak vajnyi keveset szokott számítani, de a helyzet komolyságát jól mutatja, hogy az egyébként ritkán szivárgó Fidesz konfliskutasi egy helyi blogon landoltak.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: