Ezért a kommentért citálta bíróságra a Mezőtúri nőt a hatalom – ha ellenzéki vagy ideje átnézned a facebookod


forrás: Civilhetes
forrás: Civilhetes
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

“Ha megmondod az igazat beverik féltéglával a fejed” – tarja a magyar közmondás.

Sokan vannak akik a magyar közmondásokat túl depresszívnek tartják, túlságosan lehangolónak. Azonban az a helyzet, hogy a Fidesz Magyarországa egy igen lehangoló kicsinyes és igen igen depressziós hely.

Sokan és sokféleképpen fejtük ki a véleményünket. Én például a BalraMagyart írom, mert úgy gondolom a Habony-médiának igen is kell konkurencia, úgy gondolom, hogy a kormányzati véleménytől eltérő véleménynek is meg kell jelennie az éterben. Az olvasóink pedig gyakran kommentálják a híreket.

Persze nem csak a mi híreinket, naponta átlagosan 15 kommentet írunk egy kutatás szerint a facebookon.

Egy mezőtúri nő azt írta a Facebookon, 2014. december 5-én egy közszereplő oldalán, egy nyilvános bejegyzéshez Mezőtúr Város Önkormányzatának képviselő-testületére utalva (valótlanul), hogy “amennyit ellopnak a sintértelep üzemeltetésének címén, abból mi befejezhetnénk a menhelyet! Csak ugye akkor nem lenne mit ellopni!”

A nőt nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásban találták bűnösnek, és egy évre próbára bocsátották. A Szolnoki Törvényszék múlt héten hozta meg jogerős döntését helybenhagyva az elsőfokú ítéletet.A próbára bocsátás nevelő jelegű intézkedés, ami azt jelenti, hogy a bíróság megállapította, hogy a vádlott bűncselekményt követett el, azonban a jogkövetkezményekről való döntést későbbre halasztotta – írja a 24.hu. 

Nos, ha mást nem is tehetünk a hölgy érdekében, megírtuk a történetét, hogy más is lássa, milyen országban élünk, mi pedig Önt kérjük, hogy ossza meg ismerőseivel a történetet.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük