Pórul járt az aljas állatkínzó – a civilek és a rendőrök példás együttműködése


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Facebookon terjedt a videó arról az aljas szörnyetegről aki erőszakkal sörrel itatta a kutyáját, a rendőrség azonban lecsapott.

Az állatkínzás, noha a törvény bünteti ritkán jár valódi következményekkel, most azonban fordult a kocka. Egy kunhegyesi férfi itatta erőszakkal a szerencsétlen jószágot, melyről videó is készült, azonban a facebook eltávolította, mert túl brutális ahogy szerencsétlen kutya a videón szenved. Az állat végül az állatvédőkhöz került, a társasághoz pedig a rendőrség is kiment.

A Lelenc Kutyamentő Egyesület szintén Facebookon posztolt a mai esetről, mint írják,

“a 8 hónapos kutya tulajdonosa nem ott lakik, ahol a kutya. A kutya tulajdonosa (Tamás) és kislánya (Hanna) ketten maradtak, s míg lakhatásuk megoldódik, Tamás édesanyja próbált a kutyára vigyázni, ő maga is albérlőként. Más albérlők is laknak ott, két férfi bántotta a kutyát, míg ő nem volt otthon. A rendőrség közbenjárásával a 8 hónapos kutya nálunk nyert elhelyezést. A kutyát bántalmazó – még most is ittas – férfi arra panaszkodott, hogy őt valakik bántották, ezért mentőt hívtunk, elsődleges információink szerint nincs is sérülése. A Szurkolók az állatkínzás ellen mozgalom 4 tagja velünk kb. egy időben érkezett a helyszínre, őket sajnos a gyengélkedő ittas férfi elsődleges vallomása alapján a rendőrök bevitték a rendőrségre.”

Gratulálunk a sikerhez!

A politika sem maradt néma: 

Kapjon börtönbüntetést az, aki állatot kínoz vagy állatot gyilkol! Az MSZP a büntető törvénykönyv szigorítását javasolja az állatkínzás visszaszorítása céljából – jelentette be Kiss László országgyűlési képviselő Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.
A politikus elmondta: naponta találkozhatunk a közösségi média felületein brutális kegyetlenséggel bántalmazott állatokkal, és egyre gyakrabban veszik fel az állatkínzók tetteiket, amiket másokkal meg is osztanak.

 

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük