Pórul járt az aljas állatkínzó – a civilek és a rendőrök példás együttműködése


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Facebookon terjedt a videó arról az aljas szörnyetegről aki erőszakkal sörrel itatta a kutyáját, a rendőrség azonban lecsapott.

Az állatkínzás, noha a törvény bünteti ritkán jár valódi következményekkel, most azonban fordult a kocka. Egy kunhegyesi férfi itatta erőszakkal a szerencsétlen jószágot, melyről videó is készült, azonban a facebook eltávolította, mert túl brutális ahogy szerencsétlen kutya a videón szenved. Az állat végül az állatvédőkhöz került, a társasághoz pedig a rendőrség is kiment.

A Lelenc Kutyamentő Egyesület szintén Facebookon posztolt a mai esetről, mint írják,

“a 8 hónapos kutya tulajdonosa nem ott lakik, ahol a kutya. A kutya tulajdonosa (Tamás) és kislánya (Hanna) ketten maradtak, s míg lakhatásuk megoldódik, Tamás édesanyja próbált a kutyára vigyázni, ő maga is albérlőként. Más albérlők is laknak ott, két férfi bántotta a kutyát, míg ő nem volt otthon. A rendőrség közbenjárásával a 8 hónapos kutya nálunk nyert elhelyezést. A kutyát bántalmazó – még most is ittas – férfi arra panaszkodott, hogy őt valakik bántották, ezért mentőt hívtunk, elsődleges információink szerint nincs is sérülése. A Szurkolók az állatkínzás ellen mozgalom 4 tagja velünk kb. egy időben érkezett a helyszínre, őket sajnos a gyengélkedő ittas férfi elsődleges vallomása alapján a rendőrök bevitték a rendőrségre.”

Gratulálunk a sikerhez!

A politika sem maradt néma: 

Kapjon börtönbüntetést az, aki állatot kínoz vagy állatot gyilkol! Az MSZP a büntető törvénykönyv szigorítását javasolja az állatkínzás visszaszorítása céljából – jelentette be Kiss László országgyűlési képviselő Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.
A politikus elmondta: naponta találkozhatunk a közösségi média felületein brutális kegyetlenséggel bántalmazott állatokkal, és egyre gyakrabban veszik fel az állatkínzók tetteiket, amiket másokkal meg is osztanak.


 

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük