Fellázadtak a közmunkások az őket kifosztó polgármester ellen, de bosszút állt a település első embere


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ez a szép magyar valóság, na meg az a hűbérúri rendszer, amit a Fidesz felépített. Ne tessék nézni ez várhat minden magyar településre, ha tovább marad ez a banda.

Nagy találmány volt a Fidesztől a közmunka. Éhbérét dolgoztatott, kizsákmányolt emberek, kitéve a települési polgármester kényének kedvének, mert ugye aki nem dolgozik ne is egyék. Csak mint ahogy Madách Ember tragédiájában egy (sosemvolt) szép ideológia torzult képe lebeg az ország fölött.A 168óra számolt be róla, hogy saját közmunkásai jelentették fel Túrricse polgármesterét.

Garda Endre azokon a helyieken, akik feljelentették, amiért saját jegyrendszerrel sakkban tartotta a Szabolcs megyei község közmunkásait – írja a honlapján a HírTV. A csatorna tényfeltáró műsora, a Célpont még májusban adott hírt arról, hogy a polgármester több mint egy éven át játékpénzzel fizette ki Túrricse 130 közmunkását, ezeket a zsetonokat pedig csak abban az üzletben lehetett beváltani, amelyet az ő szociális szövetkezete ajánlott fel. Az ügyben rendőrségi nyomozás indult, és feljelentést tett az a Garda is, aki jegyrendszert leleplező Célpont mellett a riport szereplőit és mindenki mást is beperelt, aki a közösségi médiában megosztotta az őt nem túlságosan hízelgő fényben feltüntető hírt.

Forrás: hírtv.hu

Most a HírTV azt derítette ki, hogy a polgármester bosszút is állt, és egyszerűen elvette a közmunkát azoktól, akik ellene fordultak a jegyrendszer ügyében. Bár a polgármester azt állítja, hogy nála március óta senki nem jelentkezett, hogy dolgozna, aki pedig az ellenkezőjét állítja, az hazudik, az egyik áldozata, Kóczé Veronika hangfelvétellel tudja bizonyítani, hogy a polgármestere az, aki nem mond igazat:
GE: Hát azért nem veszlek fel, mert még egyszer engem nem jelentetek fel.
K. V.: Szerinted miért jelentenélek? A többit miért vetted vissza? Tejfel Tamás is vissza van véve, Nóriéktól is visszavettél mindenkit. Zaháréktól is dolgoznak ketten.
G. E.: Majd amikor meglesz szépen a bírósági tárgyalás meg az ügyem, mi lesz az ügyemből, majd utána dolgozhattok.
K. V.: Ja, értem, addig szívatni akarsz?
G. E.: Hát nem szívatlak, csak addig nem lehet felvenni senkit, én nem veszek fel senkit.

Ami a Garda által indított pert illeti, nem polgári pert indított, hanem magánvádas büntetőeljárást, és nem azért, mert a HírTV állításai nem helytállóak. Azt kifogásolja, hogy a riportban kiskirálynak nevezték.

 Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük