Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gyáva népnek nincs hazája tartja a mondás, na és a tahó paraszt jobboldalnak? Neeem, mi nem hazaárulózunk, mert bár mondjanak bármit, ők is magyarok, csak épp kár hogy bezárt a Lipótmező!

Bencsik András a Demokrata nevű szennylap fő provokátora legújabb agymenése a következő:

“A gyáva és meghunyászkodó évtizedek után – undorító kádári örökség – a magyar külpolitika bátor, gerinces és sikeres korszaka jött el Szijjártó Péter vezetésével.

Ennek ékes példája az, amikor a leköszönő holland nagykövet, aki letöltött ciklusában egyszer sem volt képes olyat mondani vagy cselekedni, amivel megérdemelte volna a nyilvánosságot, a baloldali 168 Órában jókorát szellentett a nullás lisztbe: a szélsőséges iszlamisták „ugyanolyan elv mentén kreálnak ellenséget, mint a magyar kormány”.

Erre a magyar külügyminiszter hollandiai nagykövete hazarendelésével reagált, valamint bejelentette, hogy addig nem fogadják az új holland nagykövetet, amíg Hollandia hivatalosan nem kér bocsánatot.

Lett is nagy sivalkodás ellenzéki oldalon. A balosoknak és liberálisoknak a nemzeti büszkeség egyenesen méreg, ilyenkor gonosz kis lényük remeg az indulattól, és hevesen átkozódnak. Csatlakozott hozzájuk a magát már csak szavakban magyarnak valló Jobbik is. (…)

Szánalmas, ahogy a honi ellenzék akár a hazaárulást is megkockáztatja, világnézettől, politikai oldaltól függetlenül, ha belemarhat a kormánykoalícióba. Érthető, tele van az ország kincseskamrája, hát persze, hogy csorog a nyáluk a rengeteg pénz láttán.”

Ez nekik az újságírás!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: