Megszületett az Orbán-kormány legbizarrabb fotója – Ön milyen címet adna a képnek?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ritkán fordul elő, hogy cikkek születnek fényképekből, így nem akármilyen fényképnek kell megszületnie ahhoz, hogy cikket írjunk belőle.

Amikor megláttuk a képet perceken keresztül nem tudtunk mit kezdeni a látvánnyal. Aztán felröhögtünk, aztán elgondolkodtunk.

Mennyire robbant le Orbán Viktor ez alatt a 7 év kormányzás alatt. Le van robbanva. Aztán tovább pásztáztuk a képet, mert ugye nem csak Orbán van rajta, hanem IQ figheter haverja Németh Szilárd is.

Komolyan ezek kezében van a hatalom, komolyan ezek döntenek nyomorba egy országot? Ez a kép valószínüleg be fog kerülni a történelemkönyvekbe, Ön milyen címmel jelentetné meg? A kép a kötcsei pikniken készült:


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük