Megszületett az Orbán-kormány legbizarrabb fotója – Ön milyen címet adna a képnek?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ritkán fordul elő, hogy cikkek születnek fényképekből, így nem akármilyen fényképnek kell megszületnie ahhoz, hogy cikket írjunk belőle.

Amikor megláttuk a képet perceken keresztül nem tudtunk mit kezdeni a látvánnyal. Aztán felröhögtünk, aztán elgondolkodtunk.

Mennyire robbant le Orbán Viktor ez alatt a 7 év kormányzás alatt. Le van robbanva. Aztán tovább pásztáztuk a képet, mert ugye nem csak Orbán van rajta, hanem IQ figheter haverja Németh Szilárd is.Komolyan ezek kezében van a hatalom, komolyan ezek döntenek nyomorba egy országot? Ez a kép valószínüleg be fog kerülni a történelemkönyvekbe, Ön milyen címmel jelentetné meg? A kép a kötcsei pikniken készült:


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük